Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Доста е*ачи на форумов,све живо почнавте да легнувате..Мислам дека е глупа темава и дека девојчињава се понижени тука ненормално..Секој пишува што сака и како сака..
На некои им се допаѓа тоа. Перверзни се.

No offense!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе и да се перверзни нивна работа,ова што се пишува глупости живи..
Не читај ако ти е срам... или се плашиш дека некоја форумџика ќе сака да те легни, а ти немаш со шо да се покажиш?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Не читај ако ти е срам... или се плашиш дека некоја форумџика ќе сака да те легни, а ти немаш со шо да се покажиш?
Добро де јас неам со што,затоа ти си тука друже сите да ги исполегнеш..Замисли си како би било твоја женска или сестра и некој така да пише..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Добро де јас неам со што,затоа ти си тука друже сите да ги исполегнеш..Замисли си како би било твоја женска или сестра и некој така да пише..
За женска - би бил горд.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Другар темава е во ЧДА...башка за зезање е... и да не идам офтопик ја сакам Леандра..али неам 18 така да не се важи :vozbud:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Абе и да се перверзни нивна работа,ова што се пишува глупости живи..
Не мислев ништо лошо јас со тоа што го напишав...Патем заборавив да напишам во предходниот пост, и јас би ја легнал Леандра. За некои работи имаме исто мислење и мислам дека таман ќе си бендисаме, ама може она нема да ме бендиса. :vozbud:

T

Tetro

Гостин
до Леандра: Колку се собраа веќе? :pos:
Јас не би сакал да чекам две години, се откажувам од тебе :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
до Леандра: Колку се собраа веќе? :pos:
Јас не би сакал да чекам две години, се откажувам од тебе :)
Немој да се откажуваш,таман мислев да те ставам преку ред :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom