Кога некој ве копира...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Копирање.
Како што ги гледам машкиве во град сите се во исти комбинации :
Фармерки некој со излитени бои , чисто бели или чисто црни патики и бела или црна кошула. Како клонови се .

Мрзам копирање до точка . Не ми смета некој ако облече исти патики како мене или иста јакна, ама некој коа ме копира целосно ми иде на нерви.
Посебно кога знам дека намерно го прави тоа.

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Не само облека, него и други работи, а лошо е и некогаш ќе немаш во моментот пари или немжеш да направиш нешто па едвај ќе издржат уште одма ко хиени ќе се стрчаат! Па мислам стварно ова нема смисла ај да е случајност еднаш двапати ама цело време да те копира некој е тоа е лошо!
А има и друго нешто за таквите, ќе им кажеш дека ти се свиѓа нешто, што не е по твој вкус па ќе ги за.беш!:vozbud:

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Vo sekoj slucaj ne go smetam za kopiranje toa sto koga ke izlezes mozes da sretnes poveke licnosti so ista jakna kako i tvojata.Toa sepak se dolzi na slabiot izbor niz prodavnicite, a i na finansiskata sostojba.
No, ona sto mene me iritira e da bidam isto oblecena so nekoj koj mi e mnogu blizok i so koj sum zaedno non-stop :)
Edno e slucajno da sme kupile isti raboti, no sosem e razlicno koga jas bi si kupila nesto, a drugiot den i taa odma posle mene go kupuva istoto so opravduvanje deka toa bilo edinstvenoto koe mu se dopadnalo... :toe:

Не само облека, него и други работи, а лошо е и некогаш ќе немаш во моментот пари или немжеш да направиш нешто па едвај ќе издржат уште одма ко хиени ќе се стрчаат! Па мислам стварно ова нема смисла ај да е случајност еднаш двапати ама цело време да те копира некој е тоа е лошо!
А има и друго нешто за таквите, ќе им кажеш дека ти се свиѓа нешто, што не е по твој вкус па ќе ги за.беш!:vozbud:
hahaha
Dobra ideja ti e ova :) :)

D

Delux

Гостин
На пример ако си едноставен во обелквање никој нема да те копира,така прам и јас.
Бирам партали,кој сака на себе партали да носи?никој освен јас.Чудно делува,ама успева:)Мала е веројатноста некој да ми копора стил,зошто?оти го немам...
На пример порано пред неколку години тренд беше да се носат гужвани кошули,то беше во мода шо се вели,и сите удолу во униформи кичот неизбежен на секој чекор,е тогаш јас си носев пеглана кошула,обратен од сите:)

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Bi mi smetalo.Ne do stepen da se seknuvam i da se nerviram ako slucajno naletam na nekoj so isto parce obleka kako moeto,ama da se setam so drugarkami obleceni isto mi e glupo.

I ne deka patam od nekoj kompleks na unikatnost,ama iritiracki mi e.Jas ne bi kupila nisto identicno so toa na drugarka mi,kolku i da mi se dopaga.Sposobna sum i ne mi pretstavuva nikakva teskotija da si najdam i sama.

A,od druga strana,ne bi mozela da mu zabranam na nikoj da me kopira,negovo pravo.Samo moeto mislenje za nego bi bilo nesto kako za covek sto nema svoj stav,vkus ,stil i ne saka da se zamara da si sozdade,pa se grebe od drug.:toe:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Море го терам у три лепе пи****** материне:toe:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Мене искрено не ми пречи. Јбг, ако ме копира значи му/и се допаѓа мојот стил, сега јбг не можам да забранам ај не ја носи таа облека или не ја купувај, бутиците не работаат за само јас промет да им правам...

Miss.Stelliossa

♥ ♥ ♥ Princess anytime ♥ ♥ ♥
Член од
29 ноември 2008
Мислења
50
Поени од реакции
7
Being the best , doesn't mean being the most beautiful! Being the best means to be enough smart to play unique-est!
:pipi: I am unique , you can't label me! :pipi:

I love ya all :back:

Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Mene strasno me nervira. Ne sakam koga ke izlezam da bidam ista so tie sto se so mene. Mi odi na nervi.

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
имам една другарка која нон-стоп ме копира во се... не ми пречи што купува иста облека како мене ( идентична) но ме нервира тоа што ги прави истите комбинации како и јас, а воопшто нема таков стил... Купува исти парчиња облека како мене, само со различна боја и ми се лути кога не и кажувам од каде ми е облеката...:vozbud:

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Being the best , doesn't mean being the most beautiful! Being the best means to be enough smart to play unique-est!
:pipi: I am unique , you can't label me! :pipi:

I love ya all :back:

Svaka cast za porakata :) Me prebendisa

Inace bravos za tie sto navistina se unique-est :smir:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Lele! Strashno se nerviram koa nekoj me kopira! Sho i da e! PM na msn, still na muabet, ponashanje, obleka, UF! bilo sho! na nervi mi ide!

GirliciouS

ιт αιn'т eαѕy вeιng gιrl...
Член од
19 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
grrrrrrrr најмногу што мразам е кога некој ме копира..намерно или ненамерно...still...I can be copied, but never duplicated :):):)

N

NeMiRnA

Гостин
Навистина.И јас исто не сакам да бидам копирана.

Како не...сеедно ми е.Најискрено,ниту се лутам,ниту ме засега.Немам апсолутно право над тоа.Секој со стилот,вкусот итн.Дури и ќе ми поласка ако некој сака да има нешто како мене.

NeMiRnA​

Kajgana Shop

На врв Bottom