Кладилница

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Јас за страни за типови поштувам само еден:

http://www.facebook.com/pages/Tipovi-i-prognozezajedno-do-para/137774242957797

Вчера кога сите се жалеа дека не испаднало ништо, тој скоро се имаше погодено. Видете надоле по ѕидот какви типови погодува, веќе подолго време го пратам и стварно е одличен.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Да не знае некој зошто не работат овие кладилнициве Бет Поинт Бет Спорт ... ?

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
Ima mn prevaranti koi prodavaat "namesteni"utakmici na net,a za takvi edni sakam da ve predupredam slucajno da ne naletate na niv i da ne se izlazete,bidejki se od Makedonija i zemaat se pogolem zamav,toa se ovie
http://www.facebook.com/Mestenki.Dojavi?ref=ts
A za da zaklucite deka se prevarantni dovolno e da go poglednete "dobitniot"tiket od evrogol na koj ima tekst i na makedonski i na srpski najdolu,ne moze istovremeno na tiketot da ima i makedonski i srpski zborovi i datumot e 2011, ja spobrkale godinata.:)
Za prijavuvanje v policija se ovie

factotum

конвертит
Член од
3 јануари 2012
Мислења
121
Поени од реакции
38
Билбил што ми лајкуваш бе? Дека туфнав 50 евра? Фалати многу.....

factotum

конвертит
Член од
3 јануари 2012
Мислења
121
Поени од реакции
38
Билбил бе? Оти бе вака ме подрече? Овие слепциве уште не почната утакмицава а губат 0:1...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Ja si staam samo Single i Double ne se zaebavam so tiketi da staam po 100 utakmici vaka mi e najsigurno
сингл или дабл - најголеми шансите да се ќари !!!

од цела понуда денес пикираш една или две,ете некојпат треба на пример уште две да влезат кои ќе послужат одлично за евентуални киксеви на претходните !

повеќе нема замарање со комбинации и барање добивки со 30-50 МКД за добри пари,поарно 300 МКД денес да бидиш ќар отколку да ти одат 50 по 50 па да не видиш аир,а само да се нервираш секој ден со овие денешниве местачи

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
сингл или дабл - најголеми шансите да се ќари !!!

од цела понуда денес пикираш една или две,ете некојпат треба на пример уште две да влезат кои ќе послужат одлично за евентуални киксеви на претходните !

повеќе нема замарање со комбинации и барање добивки со 30-50 МКД за добри пари,поарно 300 МКД денес да бидиш ќар отколку да ти одат 50 по 50 па да не видиш аир,а само да се нервираш секој ден со овие денешниве местачи
Точно така!
Единствена игра за мене е сингл, а и најпрофитабилна.Ланска сезона добри пари правев, али секој ден по неколку сингла по 1000 ден и се дешаваше и по 50евра на ден профит.Сега пак почнувам, строго онлајн.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Точно така!
Единствена игра за мене е сингл, а и најпрофитабилна.Ланска сезона добри пари правев, али секој ден по неколку сингла по 1000 ден и се дешаваше и по 50евра на ден профит.Сега пак почнувам, строго онлајн.
не можам да се фалам дека правам голем ќар,ама + платата добро ми иди ова нешто екстра......се случува и да паѓам,еднаш од 4-5 пати,меѓутоа никогаш не сум зијан

• Ми се допаѓа
Reactions: Lux

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
не можам да се фалам дека правам голем ќар,ама + платата добро ми иди ова нешто екстра......се случува и да паѓам,еднаш од 4-5 пати,меѓутоа никогаш не сум зијан
Интересни ќе бидат овие 3 за 3, едвај чекам да дојдат истите шо и лани ги играв.Али има време, ќе бидат пишани овде:)

Kajgana Shop

На врв Bottom