Македонцки
мадрфакр
- Член од
- 23 ноември 2007
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 635
ке се наплати и во скопје викендов..толку од мене
епа во неделата немаше македонски знамиња.Читај коментари..
neznam cemu te kritike, pa i mi u Njemackoj kad je Hrvatska bila priznata svi smo objesili nase zastave, pa covjek se veseli za svoje zemljake i za Ameriku koja im je pomogla u samoostaljenju. Neznam zasto je to uopce kaznjivo, pa imao je i Hrvatsku.
Koj албанец сакаш да те поддржи за името, кога сите пред грчка амбасада извикуваа "умрете Албанци"?edno prasanje do albancite na forumov:
zosto ne ja podrzite Makedonija za imeto pa i vie ste drzavjani na ovaa zemja,ovaa zemja vi dala sekakvi prava a vie povtorno provocirate.
1.da im objasan na Albancite za nivnite tie so bea u GTC istepani.Ko prvo ne moze 1000 dusi da stignat na red da gi mavnat barem po endas, i ko 2-ro jas imam klip u telefon snimav i 10 dusi gi mavnaa po 3-4 pati.treba malku logika da proraboti
Не бе, им пишулало на челото дека се Албанци.Има на твојот клип знаме албанско, наводната причина зашто бил тепан?
Друже ако не знаш како било ќути си:Нако...без инатење, без љутење и завземање страни, типот вика дека има на клип, чим има на клип, и наводно знамето било повод, треба и знамето да го има на клип. Трк на јутуб, аплоад и појасно ќе ни биде.
Ете јавно кажувам дека ќе го критикувам и ќе го пцујам делото, доколку имало албанско знаме.
Што правиме, како ќе се оправдаме доколку немало знаме како знак за провокација?
Па...да го видиме клипот.
Дај клипот да го видиме прво...НО, дали ке ги осудиш јавно како Албанец настаните во Кичево и во името на Албанскиот народ ќе се извиниш до сите Македонци???
Тоа е тоа. Немаш доблест ни ти ни било кој Албанец да се извини. Не глумете лудило - едно е скандирање, друго е претепување, НА ПРИМЕР.Дај клипот да го видиме прво...
Ти кога ќе се извиниш во име на македонците што скандираа умрете Албанци на тој протест, тогаш јас ќе се извинам во име на албанскиот народ.
клип нема да видишДај клипот да го видиме прво...
На протестот се играше оро и се пеа македонски песни, за тоа не ти треба да ти докажувам имаш на ју туб колку сакаш снимки, самиот рече без инает... дај ти клип каде се викало така?Ти кога ќе се извиниш во име на македонците што скандираа умрете Албанци на тој протест, тогаш јас ќе се извинам во име на албанскиот народ.