Кисела вода

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
од октомври ќе престојувам во Кисела вода ( за време на факултетот ) па дај пишете нешто за населбата каква е колку време треба до центар / феит ( електро ) , дали има автобуси , нешто како мензи ( ресторани )

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.287
Avtobusi im redovno:)
Pretpostavuvam ti si smesten u Pelagonija, pa do elektro so 24-ka si za 15 minuti.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Интересна населба.......

само заради женската :pos::pos:

U

UniqueGirl

Гостин
од октомври ќе престојувам во Кисела вода ( за време на факултетот ) па дај пишете нешто за населбата каква е колку време треба до центар / феит ( електро ) , дали има автобуси , нешто како мензи ( ресторани )
до центар имаш 20 минути пешки..автобуси имаш 24, 58, 13..углавно ок нас.,

Ti od aerodrom si, a vikas u k.voda kaj ida si se svrtela samo zgradi. Pa u aerodrom bolje da ne e??????
Inace ako praime muabet za opostina k.voda, togas samo vo naselbatak.voda vrie od zgradi, a voPrzino, Crnice,Pripor, Dracevo i drugite nema nitu edno i spored mene ova e najubavata skopska opstina za ziveenje. Edinstven minus se dosegasnite gradonacalnici:):), kako i segasniot.
ова го немав видено, поз комшија =) не сум од аеродром

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Комито што викаш во Драчево нема згради грешка си бе има :helou: кај пазарот и кај игралиштето ССК и градоначалницве топ се наши дека се не за друго :tv:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.287
Комито што викаш во Драчево нема згради грешка си бе има :helou: кај пазарот и кај игралиштето ССК и градоначалницве топ се наши дека се не за друго :tv:
Brat ne vikam deka nema ali kukite dominiraat!!:)

ова го немав видено, поз комшија =) не сум од аеродром
Izgleda sum te smesal so nekoja druga:):)
Abe segde ja i ti samo sprotistaveni mislenja imame:)
Aj pozdrav i do tebe komsike.

P.S. Go znae li nekoj Bubsi facata od parkceto kaj sport life:pos2::pos2:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.287
Мислиш Бубе...низок еден со пискаво гласче ? :)
DA!!!!!!
So poznatite izreki "Vo gradov nema asalna zenska site se zafateni", "Jas zenski gradi gledam samo so serttifikat", "Da zemam diploma i sajonara K.Voda", "Neznam i nesakam da znam", "Mene zenska da me osvoi treba da se okozi", "Japoncite im go izgradile kineskiot dzid na kinezite" i red drugi:pos2::pos2::pos2::pos2:

П

Паган-др

Гостин
Луѓе остајте го Бубе бе, ѕвер е. Ако сакате муабет да си зафатите со него кажете му дека сакате кола Дачија да земете. :)

U

UniqueGirl

Гостин
Хехе..кај си поточно у кисела вода =) да не ме удри дамла да испадне дека не дели една врата :pos2:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Луѓе остајте го Бубе бе, ѕвер е. Ако сакате муабет да си зафатите со него кажете му дека сакате кола Дачија да земете. :)
"Дачија никако...само Ситроен со 20'' бандажи, и спојлери...и види, јас по женски не сум, Каролина и Сања Николиќ неќам да ги видам, муабет веќе не им праам:)."
Цитат од Бубе... :):)
п.с Андон каде е? :тажно смајли:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.287
"Дачија никако...само Ситроен со 20'' бандажи, и спојлери...и види, јас по женски не сум, Каролина и Сања Николиќ неќам да ги видам, муабет веќе не им праам:)."
Цитат од Бубе... :):)
п.с Андон каде е? :тажно смајли:
Koj andon:toe::toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom