Киропрактика

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Update please!?
Има ли некој нов киропрактичар?

Имате ли контакт број од тај Борче Каревски?

Настрана што е киропрактиката и колку е таа медицина, прашање е дали во Македонија воопшто постои киропрактичар со лиценца. Сите нешто знаат да крцкаат, па уште ќе ги рекламираме овде. Убаво вика Агда...

Настрана што е киропрактиката и колку е таа медицина, прашање е дали во Македонија воопшто постои киропрактичар со лиценца. Сите нешто знаат да крцкаат, па уште ќе ги рекламираме овде. Убаво вика Агда...
За лиценца незнам...има еден, Али ли се викаше....мало со бркови 60 и кусур год. од Аеродром. Имав проблем со sciatica...ишијас како се вика....два пати бев и ме спастри да ти кажам.
Научив фори некои од него што го гледав и сега сам се дотерувам :D
Скоро и да немам никаков проблем....а не верував дека ќе се оправам еден ден.

За лиценца незнам...има еден, Али ли се викаше....мало со бркови 60 и кусур год. од Аеродром. Имав проблем со sciatica...ишијас како се вика....два пати бев и ме спастри да ти кажам.
Научив фори некои од него што го гледав и сега сам се дотерувам :D
Скоро и да немам никаков проблем....а не верував дека ќе се оправам еден ден.
Може број или точна локација да ми кажеш? Истиот проблем го имам и јас

Може број или точна локација да ми кажеш? Истиот проблем го имам и јас
Го заборавив влезот...карши куќата на фудбалот паркирај се и тука некаде е, по зградите....прашај по луѓе таму кога ќе отидеш.

Јас сум 18 години и грбот во генерала ми е малку изместен, имам блага сколиоза, едното рамо ми е повисоко од другото и кога правам одредени вежби крцка тој зглоб и е непријатно, исто така не е реткост да ми е стегнат грбот.
Не е ова нешто кој знае колку страшно, веројатно сѐ ова е последица од лошо држење на телото и седејќи и на нозе цел живот, кое се трудам да го сменам. Мали се проблемиве, сѐ можам нормално да правам но сепак размислувам дали да посетам киропрактичар да видам дали може да се среди нешто, да не стане полоша ситуацијата со годините, боље спречити него лечити.

Вие што викате, вреди да идам да видам што може да се направи или не се баш нашиве за вакви благи проблеми? И ако да кој би препорачале.

Ја кажем коа ќе дозволи ситуацијата јога практичар да посетиш. Не ти треба киро .

Ја пред години ја сјебав кичмата,се сецнав,нозете ми се земаа,страшно.Ме однесоа кај Таир у Ѓорче,по патот за Кондово.
Ме среди,у три сеанси,цакум пакум,па после идев уште 17 пати,ме исправи за 4см.
070267201 Таир

Ја кажем коа ќе дозволи ситуацијата јога практичар да посетиш. Не ти треба киро .
Фала за идеата, баш имам роднина која многу се занимава со тоа и знае толку како учител, ќе ја прашам во врска со ова кога ќе сум во можност.

Совет за добар киропрактичар во МК?
И далечина некој има било какви искуства со тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom