Miss.Independent
Me,Myself & I
Има нова локација, колку што знам таа е Букурешка 5 во Тафталиџе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има нова локација, колку што знам таа е Букурешка 5 во Тафталиџе.
Ајде дознај и давај ни инфо.![]()
Туран се вика.Чекаме повеќе информации за него![]()
Туран се вика.
Има луѓе што го фалат Туран, има што се жалат од него. И да, има репутација дека е доста груб.
Он, имам проблеми со вратот, т.е. целиот проблем почна од вратот во вид на болка, првин од десната страна, потоа се прошири на левата, па скапулата и доле се до торакалната кичма ме боли све и сум згрчен. Веројатно поради згрченоста на мускулите ме боли и главата секој ден. Првиот саат време од станување сум добар и потоа почнуваат болките.
Дали би ми помогнал киропактичар за ова?
Има луѓе што го фалат Туран, има што се жалат од него. И да, има репутација дека е доста груб.
Он, имам проблеми со вратот, т.е. целиот проблем почна од вратот во вид на болка, првин од десната страна, потоа се прошири на левата, па скапулата и доле се до торакалната кичма ме боли све и сум згрчен. Веројатно поради згрченоста на мускулите ме боли и главата секој ден. Првиот саат време од станување сум добар и потоа почнуваат болките.
Дали би ми помогнал киропактичар за ова?
Имам на ум секако, баш ти ми го имаш кажано тоа, ако памтиш. Верувам дека и вежби би помогнале, како и масажа. Но веројатно некој нерв ми е притиснат, со оглед на тоа дека движењата на главата на лево ми се ограничени, па би сакал некој добар физиотерапевт да ме истретира.Мислам дека да, ама имај на ум дека анксиозни луѓе имаат проблем со згрчени мускули на грбот и вратот, а поради тоа патат и од главоболки.
Јас имам слични проблеми и физиотерапевт не ми помогна, па мислам да пробам со киропрактичар. Ти пробај и кај едниот и кај другиот.Имам на ум секако, баш ти ми го имаш кажано тоа, ако памтиш. Верувам дека и вежби би помогнале, како и масажа. Но веројатно некој нерв ми е притиснат, со оглед на тоа дека движењата на главата на лево ми се ограничени, па би сакал некој добар физиотерапевт да ме истретира.
Вежби ти помагаат ли? Истегнување, теретана, било што? Пливање?Јас имам слични проблеми и физиотерапевт не ми помогна, па мислам да пробам со киропрактичар. Ти пробај и кај едниот и кај другиот.
Вежби ти помагаат ли? Истегнување, теретана, било што? Пливање?
Во теретана дојдов еден ден со болки и вежбав грб, раце и гради и 60% ми се намали болката. Кога практикував јога редовно на времето немав никакви болки, ама тогаш и помлада бев.
Пливањето ми помага малку, ама силен млаз на вода(базени со водни масажери) ми излечи болка во кичма, мислам како нерв превртен да имав тогаш.
Како и да е, што и да правам и колку и да ми помага, ми се сјебува постепено во текот на времето ради ретардирани пози за време на спиење. Се обидувам да се одвикнам и не успевам. А и имам искривено кичма од неправилно седење уште во пубертет кога бев и мислам дека и тоа влијае. Според видеата што ги гледам од киропрактичари, само киропрактичар може да ме среди, се надевам.![]()
Јас лично имав многу добро искуство со него. Ми помогна многу и како што кажа некој погоре, наплаќа кога и АКО ја заврши работата (мене ми рече колку оставиш толку). Ако е еднократна терапија ти наплаќа одма. Додуша, ако мисли дека не може да ти помогне, ти кажува иТуран од други сум слушнал дека НЕ чини. Многу е агресивен.
Тој ако е киропрактичар тешко нас.
Во Дебар имате екстра човек за вакви работи Баланса се вика.
Исто во Охрид, Бајрам се вика, ама веќе е возрасен и нема сила како порано. Но со снимка да отидеш ќе ти каже дали си за операција или не, т.е. не те чепка ако не си за кај него.
Јас лично имав многу добро искуство со него. Ми помогна многу и како што кажа некој погоре, наплаќа кога и АКО ја заврши работата (мене ми рече колку оставиш толку). Ако е еднократна терапија ти наплаќа одма. Додуша, ако мисли дека не може да ти помогне, ти кажува и
чао пријатно, нема што да те мота. Иначе можда е некад агресивен ако не го слушаат кога ќе им рече што треба да прават или се здрвени цело време од тоа што им го прави и знае да ги избркаПошто често им го крцка грбот и ако не се опуштени може да им скрши ребро. Пред мене еден така го избрка
Јас отидов со снимки, он само ме намести до ѕид и виде сам одма што е проблемот. Да знаете што се имам видено таму и на колку луѓе со секакви маки и има помогнато...