Толстој
екс Бомбастичен
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 11.920
- Поени од реакции
- 11.945
имаш гласано од компјутерот веќе еднаш.Одам да гласам и ми покажува дека веќе сум гласал за Кире. Dafuq?
имаш гласано од компјутерот веќе еднаш.Одам да гласам и ми покажува дека веќе сум гласал за Кире. Dafuq?
Цк, прв пат ја отворив анкетава кога ја постираа на темава и ми пишеше дека сум гласал ама ме мрзеше да пишам уште тогаш.имаш гласано од компјутерот веќе еднаш.
па треба малце да се заангажираатtolku li ne mozhe nekoj od moderatorite linkot od anketava da go stavi na nekoe povidno mesto, na primer pred sekciite od forumov?
отвори нова тема за да може повеќе луѓе да го видат оваКире Лазаров влезе во конкуренција помеѓу 3те најдобри десни бекови во Европскиот Ракомет а во мигов и веќе има огромна предност пред своите конкуренти за таа позиција, воедно ќе се одбере и најдобар играч по сето тоа... би требало со сумирањето на најдобрите резултати по позиција спроедени со сите други.
http://www.handball-planet.com/vote-for-the-worlds-best-player-2013/
Еве го линкот каде што и вие може да допринесете нашата Македонска гордост да биде прв на листата на европските ракометари.
Еве направена е сега.отвори нова тема за да може повеќе луѓе да го видат ова
Кој им е курот бе? Да не е пошо им дава голови?Од прилично доверлив извор дознав дека Кире требал да добие некакво признание во недела на натпреварот Металург-Барселона. Од страна на ЕХФ била дадена дозвола за такво нешто, Барса исто така прифатиле, ама "патриотиве" рекле дека ќе се држат според стандардниот протокол за натпреварите од Лига на шампиони и дека не прифаќаат истиот да биде нарушен.
seljaciКој им е курот бе? Да не е пошо им дава голови?
Има ли нешто подобро од тоа да земе некакво признание и да добие громогласен аплауз од домашната публика?
Да беше ова со Вардар ќе беше поинаку ама овие ептен се испедерчиле...