ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.744
- Поени од реакции
- 43.914
Некни во неделата им се заеба проекторот на сред проекција на Опенхајмер од 20:00. Прво ни кажаа за 20 секунди до минута ќе биде, на крај чекавме 40 минути и не беа сигурни дали ќе го средат, па ни понудија рефундација или замена за нови карти за тие што сакаа да си одат.
Јас пошто купив онлајн ми кажаа да пишам трансакциска на мејл, арно ама денес ми јавија дека било проблем од сметководство и ако сакам други карти за било кој филм неделава. На крај се договорив други карти ама било кога во наредните месец - два, бидејќи не планирам да бидам цело време во Скопје претстојниот период. У секој случај и вакво нешто доживеав прв пат во животот.
Јас пошто купив онлајн ми кажаа да пишам трансакциска на мејл, арно ама денес ми јавија дека било проблем од сметководство и ако сакам други карти за било кој филм неделава. На крај се договорив други карти ама било кога во наредните месец - два, бидејќи не планирам да бидам цело време во Скопје претстојниот период. У секој случај и вакво нешто доживеав прв пат во животот.