- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.935
- Поени од реакции
- 1.683
Ја мислев дека аватар го имаше у 3Д во Кино милиниум али грешно сум разбрал излеа 

Неможе да се гледа во Македонија 3D,кажав и погоре.и мене ме занимаше за пила дека у 3д да го гледаме , и мора да може да се гледа и кај нас , пошто памтам дека имаше проекција на СПАЈ КИДС 3Д !
Го немаше во 3Д и плус АВАТАР се емитуваше во кино Рамстор,а не во Милениум.Ја мислев дека аватар го имаше у 3Д во Кино милиниум али грешно сум разбрал излеа![]()
а ти читаш само тоа што сакаш или све што пишувам ???? SPY KIDS 3 ! мислам дека во милениум играше и беше во 3д и влез беше 200 зашто даваа наочари кој потоа си ги носиш дома е ај сеа објасни ми како играл тој 3д филм кај насНеможе да се гледа во Македонија 3D,кажав и погоре.
Ако е за тоа и AVATAR беше во 3D,ама бидејќи во Македонија нема 3D кина,македонците одеа во Бугарија,Грција...за да го гледаат во 3D.
Не за џабе се организираа автобуски тури кога беше фамата со AVATAR.
Ај размисли кога би имало во Македонија 3D кина зошто луѓето би оделе во Бугарија,Грција... за да го гледаат AVATAR ?
--- надополнето ---
Го немаше во 3Д и плус АВАТАР се емитуваше во кино Рамстор,а не во Милениум.
2 пати го гледав АВАТАР во Рамстор и со сигурност тврдам дека небеше во 3Д.
и јас сум слушнал за истово.а ти читаш само тоа што сакаш или све што пишувам ???? SPY KIDS 3 ! мислам дека во милениум играше и беше во 3д и влез беше 200 зашто даваа наочари кој потоа си ги носиш дома е ај сеа објасни ми како играл тој 3д филм кај нас
Добро - од тоа 3D до оноа на Аватар има едно 30 години.а ти читаш само тоа што сакаш или све што пишувам ???? SPY KIDS 3 ! мислам дека во милениум играше и беше во 3д и влез беше 200 зашто даваа наочари кој потоа си ги носиш дома е ај сеа објасни ми како играл тој 3д филм кај нас
Хаха,јас го гледав Фајнл Дестинејшн така,пошо на грешка го спуштив демек во 3D!Добро - од тоа 3D до оноа на Аватар има едно 30 години.
И Пирана во 80ти се даваше во 3D, ништо ново. Еве ти, купи вакви наочари и можеш и на твојот PC екран да гледаш 3D филмчиња.
![]()
Јас зборев за она баш вистинското 3D,а не за таквите „детски„ (така би го нарекла) 3Д.а ти читаш само тоа што сакаш или све што пишувам ???? SPY KIDS 3 ! мислам дека во милениум играше и беше во 3д и влез беше 200 зашто даваа наочари кој потоа си ги носиш дома е ај сеа објасни ми како играл тој 3д филм кај нас
такви детски...Јас зборев за она баш вистинското 3D,а не за таквите „детски„ (така би го нарекла) 3Д.
Има разлика од 3Д до 3Д.
а тоа детскиот 3Д каков е ?Јас зборев за она баш вистинското 3D,а не за таквите „детски„ (така би го нарекла) 3Д.
Има разлика од 3Д до 3Д.
Тоа за 100 денари киното е празно, па камоли за 500...ejjj kolku sakam da pocnat da davaat vo ramstor ili milenium 3D so naocari filmovi.. i 500ce neka bide karta
sea iskacam pila 3D bil ludilo
b.t.w znae nekoj kade se prodavaat 3D naocari vo skopje i so pari se ?