Квалификации за европските натпреварувања

Член од
5 март 2018
Мислења
17.082
Поени од реакции
19.478
Трема, трема бе луѓе :) И вие да се најдете во таква ситуацијата ќе ви се сплетка јазикот, јас имав слична ситуација со Торес, се блокирав кога излезе пред мене, не вака да не знам шо зборам :Dама ми се фати јазикот, од возбуда чантата си ја заборајв во тренинг кампот со се пасоши, пари, клучеви триста чуда внатре во:pos:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Заебавајте се вие, цел свет разбра за човеков, дури и на официјалнава од Тотенхем стигна :D
Автоматски споено мислење:

Книгава шо ја држи Мурџо, најако :vozbud:

Последно уредено:
Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
Јас не сфаќам зошто се дигна толку фама за “потегот“ на Мурињо. Па кој човек би му одговорил не на такво прашање?
Мило ми е што се сликаа, ама по насловите ти се чини дека Мурињо лично го посетил гробот на таткото.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Искористив прилика и да му ја подарам книгата „Macedonian Empire (Македонска империја)“ чиј автор е Џорџ Атанасоски, сопственикот на тв-куќата во која работам и кој живее во САД а води потекло од прилепско. На Жозе му го подарив и знамето Кутлеш со сонцето од Вергина и му објаснив дека тоа е првото изворно знаме на Македонија. Ми заблагодари а јас во меѓувреме добив препорака оваа книга да ја подарам на целиот стручен штаб и сите играчи на Тотенхем, па ако успеам денес ќе биде добро.

Лелеле каде живеам, книгата на Џорџ Атансоски му ја дал. Мурињо си вика кај ли дојдов, да ти ебам и Европа Лига и се. Па уште и знамето од Вергина му го дал, го заболе Мурињо за нашето прво изворно знаме, ќе брише прашина со него.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Дека требало ,,Капитал" од Маркс да му ја подари, каква е оваа глупост, вергини-мергини. Дека ако добиел Жозе нешто поразлично од дебилштините на Атанасовски, сигурно уште по првото враќање во Лондон ќе седнел да чита.

Што се трескате, важен е гестот. Човекот го запознал идолот, не можеш секогаш рационално да се однесуваш и да ги задоволиш префинетите вкусови на К!KI од Кајгана форум со извичник во никот.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.082
Поени од реакции
19.478
Искористив прилика и да му ја подарам книгата „Macedonian Empire (Македонска империја)“ чиј автор е Џорџ Атанасоски, сопственикот на тв-куќата во која работам и кој живее во САД а води потекло од прилепско. На Жозе му го подарив и знамето Кутлеш со сонцето од Вергина и му објаснив дека тоа е првото изворно знаме на Македонија. Ми заблагодари а јас во меѓувреме добив препорака оваа книга да ја подарам на целиот стручен штаб и сите играчи на Тотенхем, па ако успеам денес ќе биде добро.

Лелеле каде живеам, книгата на Џорџ Атансоски му ја дал. Мурињо си вика кај ли дојдов, да ти ебам и Европа Лига и се. Па уште и знамето од Вергина му го дал, го заболе Мурињо за нашето прво изворно знаме, ќе брише прашина со него.
Ќути арно не се нашол некој учка на прес, па да му даеше знаме со орел ќе имаше драми :ROFLMAO:
Макар шо оставам до крај на натпреварот, мора некој циркус да се деси.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Еј овој Николовски колку е побркан..од поголемите киксови до сеа

1) Харт последниот настап го има лани на 25-ти декември во Барнли во ЧЕМПИОНШИП,т.е. преклани дека лани играле во Премиер

2) Најголема шанса на ТОТЕНХЕМ да го загрози голот на ХАРТ (по изведен корнер на Шкендија)

скина уште некоја зелена на почетокот забораив..тешки дроги

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Не само гафовите, кога го слушам ко волшебното самарче да ја чита, нема поим како се коментира спорт.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ајдееееееееееееееееееееееееееееееее :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom