Кај овој форумџија ми се допаѓа/не ми се допаѓа :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Мислам дека би била интересна темава. Не знам дали има слични теми. Ако има нека иде у џубре.
Значи...едноставно...наведувате некој форумџија...и запишувате што кај него ви се допаѓа а што не...Би било интересно да си ги видиме доблестите и мааните а?...и да видиме кој за кого какво мислење има :)
Шмек:smir: и нека почне темава :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Шмеки има ваква тема во Играчница, нема да и дадам шанса тука бидејќи на истата и предвидувам напната трилер завршница. Плус моите тенки чаши за вино во последно време прелесно се кршат, а остај тоа скапи се.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Добро Јове нека биде тука...значи.. За пример како би изгледало...
Јове БТ
-ми се допаѓа...бла бла бла
-не ми се допаѓа бла бла бла...
поздрав Јове

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Не знам дали е во ред вака да се извршува проценка врз луѓето, ова може да излезе и како добра тема за пукање сеири и за ,,лижење,, на одредени индивидуи иако моја хипотеза е дека ќе има ,,палење,,
Инаку многу на форумов ми се допаѓаат т.е. ми се допаѓаат нивните мислења-постови и искрено кажано Acid, Дивајн, Psytisfaction, Rossonerka, Викторгг и ај да не набројувам уште кои според мене имаат не само добри размислувања туку и добар став кон светот ( колку што имам читано до сега), и не сакам да излезам никаков лижогзец( со оглед на тоа што има некоја тема отворена за ова) само сакам да специфицирам на одредени нешта кои се и повеќе од очигледни и на кои колку и да затвараме очи сепак ќе ги видиме...
Неомилени немам, затоа што со таквите не се замарам, едноставно секој има право да си го каже овде тоа што го мисли ( најверојатно) и не планирам да навлегувам во трансцендентална анализа на ликовите овде ( сепак не ги познавам лично за да ги критикувам во негативна смисла-ова е доволна причина )

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Не знам дали е во ред вака да се извршува проценка врз луѓето, ова може да излезе и како добра тема за пукање сеири и за ,,лижење,, на одредени индивидуи иако моја хипотеза е дека ќе има ,,палење,,
Инаку многу на форумов ми се допаѓаат т.е. ми се допаѓаат нивните мислења-постови и искрено кажано Acid, Дивајн, Psytisfaction, Rossonerka, Викторгг и ај да не набројувам уште кои според мене имаат не само добри размислувања туку и добар став кон светот ( колку што имам читано до сега), и не сакам да излезам никаков лижогзец( со оглед на тоа што има некоја тема отворена за ова) само сакам да специфицирам на одредени нешта кои се и повеќе од очигледни и на кои колку и да затвараме очи сепак ќе ги видиме...
Неомилени немам, затоа што со таквите не се замарам, едноставно секој има право да си го каже овде тоа што го мисли ( најверојатно) и не планирам да навлегувам во трансцендентална анализа на ликовите овде ( сепак не ги познавам лично за да ги критикувам во негативна смисла-ова е доволна причина )
Амброзија...многу не се познаваат лично и се сосема другиу реалност од тоа како градиме претстава едни за други. Збориме за ставовите и напишаните мислења севкупно...како форумџија...што ти се допаѓа кај некој а што не

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Па шознам.
Ми се допаѓаат,на асексуален начин:
Mans,The Goddess,Desire,Goddess of Chaos,ПараноиК,Шмеќерот(дефинитивно)...фак,има многу,ама вака коа ги набројувам,звучам како некое 15 годишно детенце.
-Дефинитивно у последно време не ми се допаѓа ВикторГГ(не знам оти се откажа од литературата,стварно беше добар у тоа).
Порано,многу ми беше одбивен Реактив89,али откоа си призна дека е дудлач е далеку посимпатичен дечко.Thumbs up for him.

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Амброзија...многу не се познаваат лично и се сосема другиу реалност од тоа како градиме претстава едни за други. Збориме за ставовите и напишаните мислења севкупно...како форумџија...што ти се допаѓа кај некој а што не

Значи во првиот пост мислам дека многу луцидно нагласив кои форумџии ми се допаѓаат,а ми се допаѓаат затоа што многу реално се изјаснуваат и апсолутно го привлекуваат вниманието(ова е мое лично мислење)и оставаат позитивен првичен впечаток.Во своите постови се истакнуваат како ликови чиишто мислења најчесто се интересни,поучни и во ниеден случај не се автореферентни,а оние форумџии кои не ми се допаѓаат се оние кои се антиталент за справување и елиминирање на конфронтациите ( токму заради оваа причина и не ги наведувам).

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Сите ги сакам :)
Не не. Шала на страна.

Ми се допаѓа позитивноста на Крејзи ин лав, авторитетот на Мистичен и Ацид, културата и интелегенцијата на Бацилиус, ги сакам повеќето Миланези :icon_lol:, добро освен оние што само смајлиња праќаат:), после директноста на армин06, интересните постови на Емма во Драга Кајгана, искреноста на Псај и Принц, хуморот на Јове_бт, Џену грл е одлична ... и има уште многу.

Не ги сакам оние што билдаат постови и што мислат дека се многу забавни а не се.
Конкретно Грд зашто бараше совет дека не си има никад фатено девојка до сеа, а после киснеше во темата и даваше љубовни совети на сите :icon_lol:.
Ме нервираат оние кои величат некоја партија (полно ќе се пронајдат).
Од миланезите Позитивецот не го сакам:)
Нихилиста не можам да го поднесам.
Не сум љубител на постовите на Наташа.
И има многу други не ми текнуваат.

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Pa ne ja znam zaso e nova na forumov:smir: Ama i ja sum ko nea, neso taka:kesa::pipi:

Pozz

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Добро бе дечки особоне вие две последните шо сте пишале...Малата и Лепотичка...ако немате да пишете тоа шотреба воопште не ни требаат постеви со напишано јас сум нова сеуште никој не знам! Па не пишувајте ако не знаете никој...Значи темата е друга..Пишуваш за одреден форумџија што ти се допаѓа кај него а што не!..збориме како форумџија. се надевам нема да пишувате повеќе јас сум нова уште не знам никој...За нова иди у темата... Добредојдовте на форумот и претстави се...па Ќе се запознаеш таму со Ејсид и компанија...

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ми се допаѓа хуморот на Let3,G e g o,Clen 7,Џену Грл
Ги сакам шмекерските постови на Shmekerot.
Ми се допаѓа начинот на пишување и образложување на своето мислење на Crazy in love.
Ги сакам EnergieNo.1 и pain_killer без некоја особена причина едноставно ми се допаѓаат.
Секогаш добри постови има Apokalipto и стои цврсто на своите ставови.
Кај Јован и Armin06 го сакам тоа што се дирекни и некружат одоколу за да кажат нешто.
Пробистипка-во играчница си се имам со неа :smir:
Не ми се по ќеф постовите кај што некој кажува некој глупости и на крај не испаднале воопшто смешни:tapp:
Конкретно за некои членови ќе пишам попосле:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom