Кај ги снема џенцките на форумов?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
^
Охриѓанка е испитав јас ... батали што глуми невина сега :icon_lol:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Ај машки не се жалете, барем сме неколку женски тука не сте барем без ич :pos::pos: бидете задоволни и со толку (не е важна количината туку квалитетот:smir:)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
богами и ја имам приметено се губат у последно време. .ама мацедониан грл гледам се обидува да надокнади за сите :) П.С леандра е активна за неа неможете збор да кажете.. леандра магде мацедониан грл и вилско коњче мислам дека се најактивни

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
богами и ја имам приметено се губат у последно време. .ама мацедониан грл гледам се обидува да надокнади за сите :) П.С леандра е активна за неа неможете збор да кажете.. леандра магде мацедониан грл и вилско коњче мислам дека се најактивни
Се осеќам дискриминирано :)
Добро и онака повеќето мислат дека сум машко, штом ми се обраќаат со друже и брат.:pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.738
Да не се фалам неможам да примам приватни пораки пошто ми е полно сандачето :tv:
Извини шо каснам ама зборам на телефон со неа, после ќе попраам муабет со тебе :icon_lol:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Се осеќам дискриминирано :)
Добро и онака повеќето мислат дека сум машко, штом ми се обраќаат со друже и брат.:pos:
Епа чим никој не се тепа за тебе, те частам утре кафе !? Само немој да испаднеш и ти некоја бивша .... :S

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Епа чим никој не се тепа за тебе, те частам утре кафе !? Само немој да испаднеш и ти некоја бивша .... :S
Ако вака им се додворуваш на жениве у реалност, да претпоставам зашто си сингл :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom