Нивото на женско присуство на Кајгана се сведи на аватарите на Скај Дог и HITCH
Јас затоа тажев.
Вака сега нека плачат што изгубиле
Нивото на женско присуство на Кајгана се сведи на аватарите на Скај Дог и HITCH
Чудете се после кај ви избегале џенцкитеIsak Keyten само ако ми заебеш гага викенд во охрид :violent1:
:tv:
Дај бе кажи што чупе си, пофалисе...Чудете се после кај ви избегале џенцките
Слаб си, сакаш да ти кажам која и е омилена боја ?^
Охриѓанка е испитав јас ... батали што глуми невина сега
Да не се фалам неможам да примам приватни пораки пошто ми е полно сандачето :tv:Слаб си, сакаш да ти кажам која и е омилена боја ?
Се осеќам дискриминиранобогами и ја имам приметено се губат у последно време. .ама мацедониан грл гледам се обидува да надокнади за сите П.С леандра е активна за неа неможете збор да кажете.. леандра магде мацедониан грл и вилско коњче мислам дека се најактивни
Извини шо каснам ама зборам на телефон со неа, после ќе попраам муабет со тебеДа не се фалам неможам да примам приватни пораки пошто ми е полно сандачето :tv:
Надевај сеАло, момци фер плеј!
Прв ја видов Индиско Оревче, не ја чепкајте сега
А шо ти си и женска?Надевај се
Епа чим никој не се тепа за тебе, те частам утре кафе !? Само немој да испаднеш и ти некоја бивша .... :SСе осеќам дискриминирано
Добро и онака повеќето мислат дека сум машко, штом ми се обраќаат со друже и брат.
Немојш да знајш, ама мојш да знајш дек не ја виде ти прв (А шо ти си и женска?
Ако вака им се додворуваш на жениве у реалност, да претпоставам зашто си синглЕпа чим никој не се тепа за тебе, те частам утре кафе !? Само немој да испаднеш и ти некоја бивша .... :S