Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.549
Поени од реакции
5.305
Немат жар во фудбалов :icon_lol:[DOUBLEPOST=1413821526][/DOUBLEPOST]Рики требаше стварно да ја бациш камерата,тоа ќе беше the cherry on top на собиров :)
Испробување на силите имаше првите неколку натпревари. :icon_lol:

Многу беа боље вториот дел од утакмиците, кои за жал не се фатени на камера. Многу повеќе шанси имаше и повеќе голови паѓаа.

И повеќе стартови, нормално, си знаеш ти :icon_lol:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Добри бевме бе,бар нормални резултати имаше, 1-0 , 1-1 , 4-1 , 2-2 и тоа се во нормално време,а не ливерпул 2-3 тепа во 90+90 со КЈУ ПИ АР!
Ама добро...бар после тоа @RickyLFC9 насмеан беше,дур беше 2-2 не му се ни одеше....:D :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
"Фатете десно" , "Дечки, фатете лево" , "Дечки, АНДРЕЈ Е САМ ЕЈ!!" @Kaiser :D :pos:
Не не..хахаах
„Некој нека го ЗЕМЕ Андреј.“ Додека игравме мислев дека ми се причини дека сум го слушнал али сега на видеово :pos::pos:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Колку на колку игравте на овој терен?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Ех штета што ги нема и другите утакмици.. Таму поинтересни голови паѓаа и боље потези имаше.
Ќе ги нема другите 2 гола на Рики и двете бомби од страна на делпиеро. А ни мојот еден и единствен гол :/
Али добро ја нема таа утакмица кај што се избрукавме :D

H

HoT IcE

Гостин
Па @HoT IcE и joШ едн Челсијаш(Иван) су Кумановци што ги знам од туја, дали ке дојдев, неам поима.
Иначе, збору за Биану горе.
Ја сам за, зависно од термин. Само да ви кажу пред време дека сам тапа и дека имам воду у колено, значи ќе играм, ама ќе биду Коло Туре, ако може :noze:

C

Castiel

Гостин
@RickyLFC9 никој не го пофали за одличното движење при постигнување на првиот гол.... како и да е запаметно ќе остане кој го постигнат првиот погодот од сите натпревари ...дури и на видео доказот...

Kajgana Shop

На врв Bottom