Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

E

Epsilon

Гостин
незнам за тебе ама уште не летнат дронот ние се заклавме кој со кој да игра :)
Олабавете малку, фудбал е, а првпат веројатно се запознавате со некои дечки, како и ние со сите вас. Пред се дружбата мислам, а после "мерење" кој е посилен. :)

Ми се допаѓа мојата екипа како е составена, само сакам да прашам дали некој од овие е напаѓач?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Олабавете малку, фудбал е, а првпат веројатно се запознавате со некои дечки, како и ние со сите вас. Пред се дружбата мислам, а после "мерење" кој е посилен. :)

Ми се допаѓа мојата екипа како е составена, само сакам да прашам дали некој од овие е напаѓач?
јас јас јас јас јас јас јас јас јас јас јас

Член од
11 април 2012
Мислења
4.768
Поени од реакции
5.518

Па освен вас (прилепчаниве) на сите другиве им имам држено лекции по фудбал :P
со последната измена што се направи кога го добивте @NomoregameS имате и напаѓач ама го изгубивте инферно, на барање на другите членови од вашата екипа

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Замисли уствари Пеџа намерно година дена го ремети Ред Џон за да мислиме дека е слаб у фудбал за да го стаат со него да игра за инат, и овој се избацува бате со фудбалско искуство од 5 годинки у академија, го бараат за Астон Вила да потпише, дриблер, шутер, спринтер и финишер, не проаѓа ко мали деца, ни шиба голови ко луд, ги тепаат сите партии, си иде и вика "сајонара кучки мои!" и си се смеат слатко со Пеџа.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Тим1 (бели): @@Epsilon, @@Cthulhu^,@@NomoregameS , @@Топче, @@Peja989, @@KembaW, @@Dr.House, @@Red John
Тим2 (црни): @@Del Piero best 10, @@Fastforza, @@Saeta Rubia, @@Biomage, @@The Edge^, @@Артиљеро, @@RickyLFC9,@@Kaiser
Тим3 (црвени): @@vidooq, @@Шурикен, @@INFERNO`, @@karamela123, @@Stefan-kobe, @@wiksa, @@ob1, @@Castiel

Конечниот...

Kajgana Shop

На врв Bottom