Зш да неможам да типувам кога сум регистриран и не сум прескокнал 3 кола по ред???Еден помалку,помала работа за мене.
Чекај бе уште ли не си баниран?Зш да неможам да типувам кога сум регистриран и не сум прескокнал 3 кола по ред???
Ако ти смета еден вишок да пресметуваш јас ќе си пресметувам и ќе ти пишувам колку имам поени тоа не е битно.Чекај бе уште ли не си баниран?
Ако продолжиш да пишуваш на форумот ќе се заљубиме во тебе, затоа подобро на време да решиме. :back:Ако ти смета еден вишок да пресметуваш јас ќе си пресметувам и ќе ти пишувам колку имам поени тоа не е битно.
А зш да бидам баниран???
Зш да неможам да типувам кога сум регистриран и не сум прескокнал 3 кола по ред???
Ејј ај не ја тупи работава аман...не си баниран и готово.Ако ти смета еден вишок да пресметуваш јас ќе си пресметувам и ќе ти пишувам колку имам поени тоа не е битно.
А зш да бидам баниран???
Обожавам аматери. Прават двоен јузер и признаваат уште во прв пост.Баниран сум до 12.09 нека проверат модераторите ќе видат дека до тогаш сум.
Да не потврдувам јас они нека потврдат.
ГИ ЗАМОЛУВАМ МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ ДА НЕ МЕ БАНИРААТ.
Тип на денот што најмногу го уплаќаат е
Spain Cup (21:00) Girona (1)2.05 | (X) 2.55 | (2) 3.00Celta
Чиста 2јка ... оваа утакмица некој луѓе плаќаат по 1000 денари за некој да им ја каже ... колку е сигурна незнам јас ...:smir:
Го прочита првиот пост??а??? ај чао не пишувај веке..:back:
Имаш ТИП НА ДЕНОТ тема...Ok nvm ... sakav samo so dobra namera da vi ja kazam utakmicata xP Po6to ne sum aktiven clen na forumot (mojot user go koristat drugi clenovi) neznam 6o kako e na forumot x))