- Член од
- 11 декември 2009
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 103
Вака,немој да се замараш толку со тоа внимание,ако ти на некој си му убава тој некој тебе ке те примети била ти нашминкана дотерана на штикли или пак и да си во тренерки и без шминка,еве јас пример сум таков ако ми е убава некоја секако ми е убава,и нашминкана и не нашминкана,можда твојот проблем е што мислиш дека треба секогаш да си се под конец дотерана и кога си таква секој да те гледа,а можда и тоа го покажуваш и на некои машки тоа им смета,пример јас мразам кога некоја девојка сака да е приметена по секоја цена да е центар пажња,на такви колку и да се убави абе за инат не ги ни приметувам кога поминувам покрај нив од секогаш сум таков,тие се хранат со тоа секој да ги гледа,да мислат дека се најубави и се тоа... Па само сакам да ти кажам дека можда даваш таков впечаток и ти,немој да се лутиш не мислам лошо,само сакам да кажам биди си нормална,своја немој да се замараш да си стално нашминкана предотерана за да те гледа некој (не мислам дека треба да одиш како било облечена ама не е се до облеката) тој што треба да те примети ке те примети ке видиш,тој што ке е со тебе треба секако да те сака и дотерана и не дотерана,и треба да те види секаква и да си му убава и без шминка и дури во пижами,а таков ке најдеш само ако си своја,немој да глумиш нешто што не си само за да те приметуваат луѓето.