Кајгана на Фортуна Радио!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Де бе, голем „ташак” ако „украл” некој тема од Кајгана...
Слободно нека се замези кој сака. :wink:

Ненад, друже, кој ти е никот? :)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Е шо има тука ново?
Па секој ден слушам емисии кои се украдени од кај нас. Него, остај тоа,развртев и по некои форумчиња. Море луѓе крадење...алал да им е.Ни срам ни перде...:)
Уживајте бре и свиркајте.ИМА ШТО,НЕКА СЕ ПОСЛУЖАТ ЛУЃЕВО,ГРЕОТА СЕ! :)

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
е да .. нека се послужат ... али барем кгоа го прашав нека кажеше .. „па да од кајгана ги вадам” а не он .. „некоја имам извадено да видам како размислуваат младите” !!!!!

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Insane напиша:
хехех .. Маринче арно ти текна ... овој Ненад од фортуна ни крадеше теми и му се јавив да го прашам од кај му се .. и ми вика неееее .. и после си се согласи дека некоја тема извадил и од кај нас ... и не поздрави сите:je::je::je::je::je::je::je::bip:
Браво за ова. Ама како што спомнаа Бибка и Ејсид слободно бе нека се служи нартодот...затоа сме тука да си постираме ние.
Само што стварно не било фер што не не поздравил Ненад.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Да точно требало да каже, абе тој вардарче најубав, најдобар и најпаметен велешанец е!

N

NeMiRnA

Гостин
Abe decki ne treba da se lutite,treba da se raduvate,znaci osven stalnite clenovi ima i gosti sto citaat i im se sviga ova tuka,baska nekoi temi i se univerzalni nali:).Se znae deka kajgana e najdobroto forumce ili forumciste i nema sto tuka lutis,a ova e uste eden dokaz deka toa e taka

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Acid напиша:
Де бе, голем „ташак” ако „украл” некој тема од Кајгана...
Слободно нека се замези кој сака. :wink:

Ненад, друже, кој ти е никот? :)
Абе Ејсид и јас мислев истото...ама почна и мислењата да ги чита шо е најтрагично и мене ми пукна филм...Вика еве што мислат гледачите и чита наши мислења!!!!!!

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
lol majko mila

Kajgana Shop

На врв Bottom