Кајгана на Фортуна Радио!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Bacillus gagous напиша:
абе слушај ги прашањата што ги поставуваат и иди на љубов и секс и спореди
да бич го донесе заклучоков пред 1 саат:pipi:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе што сме закон закон сме.... :) :) :) А законот за работни односи го имате 5-6 теми подоле од оваа тема. :) :) :)

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
eeeeee ekipa kajgana pozdrav do vas :)

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Абе ... овој не ми даде време .. мислев да ве наредам сите од поздрави .. али тоа ти е ... и почна да ме прашува за другарство .. а ја си се јавив заради нашата КАЈГАНА :):):):):):) ај другпат ќе ве поздравам :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе си ги бараме правата бе, ова еднаш се дешава, а тие кој не беа присутни на форум сега, незнаат што пропуштиле... :) :)

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
ехх .. па може биле присутни на Фортуна :) нема врска .. иначе водка сори шо не те поздравив .. али не ми даде време овој .. а озбилно мислев да ве наредам сите што сте онлајн

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Insane напиша:
ехх .. па може биле присутни на Фортуна :) нема врска .. иначе водка сори шо не те поздравив .. али не ми даде време овој .. а озбилно мислев да ве наредам сите што сте онлајн
Јебига, следечи пут, ај ја ќе те поздравам на Кајгана радио, али коа ќе си купам mic. Ми се сјеба овој. :) :):bip:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Martina? Pzd do kajgandzii ?Ili jas neubavo slusnav?)

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
Ехх до што дојде и от кајгана крадат теми ви рул

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
aj кажете го целиот разговор сакам да го знаааааааам:):):)

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
хехех .. Маринче арно ти текна ... овој Ненад од фортуна ни крадеше теми и му се јавив да го прашам од кај му се .. и ми вика неееее .. и после си се согласи дека некоја тема извадил и од кај нас ... и не поздрави сите:je::je::je::je::je::je::je::bip:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Najbolje sme zimi se,pocnaa da kradat od nas,Dzabe nie go imame orginalot,oni mozat samo da ne kopiraat

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Мамата! За моите теми да ми плати одма! Башка не е само тој ... приметив на една емисија на Сител (во недела е мислам не ми текнува како се викаше, нешто као дава прашање водителкава и двајца гости кои држат разни страни нормално) секоја недела прашање кое ме асоцира на веќе исцрпените тука ... можеби е коинциденција дека актуелни теми се, ама па пи*ка му матер ептен една тема немам видено да е нешто што нема тука ... да не знае човек дали да е горд дали да се ку*чи!:nesvest: Само на готово да се работело и плус пари да земаат за тоа ... сепак ќе се ку*чам:nerv:
Инсејн, браво за муабетот! Ако пак го фатиш, пак да му се јавиш и кажи му да престане да не му одам во емисија директно, како специјална непоканета гостинка!:pishtoldz :icon_lol: :icon_lol:

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Бидете среќни дека темите ни се добри..Ни љубоморат..Хахаха

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Insane напиша:
хехех .. Маринче арно ти текна ... овој Ненад од фортуна ни крадеше теми и му се јавив да го прашам од кај му се .. и ми вика неееее .. и после си се согласи дека некоја тема извадил и од кај нас ... и не поздрави сите:je::je::je::je::je::je::je::bip:
Ti si ziva budala, bas ti odgovara toa nickot

Kajgana Shop

На врв Bottom