Кајгана миленичиња

SaltNPepa

Other's envy, owner's pride!!!
Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
Не знам која слика да ја одберам :) Сепак, еве го мој Бубу, според кој ми беше и првиот ник, а и доста озборувано куче по форумов е :) :) :)

Жаба. Поза на спиење, доста практикувана, посебно како бебе :)

Кога ме учеа на команди. А јас сакав да добијам колаче без ништо да научам.
Со ваков поглед, често ми успеваше :)

И еве ме сега, суртук толкав, уште мамина маза :) Мама ме брани од се, не дај боже некогаш така, јас неа да ја одбранам :) :) :)
Абе го знам јас лепотанов, од миленици...ама на последнава слика го немам видено мислам таму..пораснат :)

SaltNPepa

Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
Смеј и се ти смеј за чуварскиот фазон ... ама кога ке порасне она голема ке видиш тогаш што е чувар :свиркам:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Назад во дворот кај што ги чувам шините железни за мене обично ѓубре и алатки за припомош за некого богатство ги гледа, и стојат таму никој не смее да чепне ако е врзан досега еден синџир има скинато е сега слаба алката ама се брои скинат синџир :icon_lol:.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Мајко што е мил :) :) Да му ги гризнам ушите :)
Него, добронамерен совет, среди ги плочкиве под него само ;) Срце мило какво е.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Мајко што е мил :) :) Да му ги гризнам ушите :)
Него, добронамерен совет, среди ги плочкиве под него само ;) Срце мило какво е.
Од што е мил и игрив се одврзал еднаш не бев дома и трчал играл. И мајка ми по него куте куте, имам комшија пекинезер има и тој тука се погодил, и рекол какво куте цело магаре е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Од што е мил и игрив се одврзал еднаш не бев дома и трчал играл. И мајка ми по него куте куте, имам комшија пекинезер има и тој тука се погодил, и рекол какво куте цело магаре е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Море да го видам, ќе го мрднам од гњавење. Тоа њушката мутава ќе му ја излигавам цела :)

SaltNPepa

Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
Еве не нас повторно, сериозни, фиксирани на нешто што се движи бидејки нели се што лета се јаде :) Пепа на 16 месеци, сликано пред еден месец.
404edit3.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom