T
Tetro
Гостин
Осеќам во блиска иднина ќе го замениш со друг Матриксов.Мене ми е во топ 5 листата најдобри филмови. Замисли, на истата листа каде се и Спејс Одисеј, Клокуорк Оранж, Матрикс, Фајт Клаб.
Осеќам во блиска иднина ќе го замениш со друг Матриксов.Мене ми е во топ 5 листата најдобри филмови. Замисли, на истата листа каде се и Спејс Одисеј, Клокуорк Оранж, Матрикс, Фајт Клаб.
Не, не, не! Двата филма не би ги ни споредил.
Сошл Нетворк е океј филмче, седнуваш, гледаш, забораваш.
Додека го гледав Блек Свон ко да бев пренесен во некој друг свет, и кога на крај заврши пак се вратив овде. Прејак саундтрак, предобро одглумено, одлична камера. Мене ми е во топ 5 листата најдобри филмови. Замисли, на истата листа каде се и Спејс Одисеј, Клокуорк Оранж, Матрикс, Фајт Клаб.
Изненади со геј глума, и више коа почнавме да праиме споредби Black Swan x 100 > TSN. Според сите објективни критериуми Блек Свон го јаде у поим Сошл Нетворк, било тоа да е режија, било да е глума. Сцените со балетот се невидено нешто до сега, за глумата на Портман не дискутирам воопшто бај да веј нека и се честито близнаците и свршувачката, стварно успешна година за Натали. За Сошл Нетворк и да кажам дали е лош или добар ипак е мое субјективно мислење (со оглед на тоа дека првиот пат ме фати дремка на пола филм го догледував на уште два пати). Ако филм за едно гикче кое се шета по папучи цело време и краде идеи од другари е ремек дело ондак мора да признаам дека филмскава индустрија стигнала стварно далеку.Мене сошл ми беше 2x од black swan.
и џастин изненади, не зезајте... за разлика од ашер, џенифер лопез etc.. 2x изглуми од нив
само за глумата на натали се сложувам, перфекција беше, друго ништо.. тоа е тоаИзненади со геј глума, и више коа почнавме да праиме споредби Black Swan x 100 > TSN. Според сите објективни критериуми Блек Свон го јаде у поим Сошл Нетворк, било тоа да е режија, било да е глума. Сцените со балетот се невидено нешто до сега, за глумата на Портман не дискутирам воопшто бај да веј нека и се честито близнаците и свршувачката, стварно успешна година за Натали. За Сошл Нетворк и да кажам дали е лош или добар ипак е мое субјективно мислење (со оглед на тоа дека првиот пат ме фати дремка на пола филм го догледував на уште два пати). Ако филм за едно гикче кое се шета по папучи цело време и краде идеи од другари е ремек дело ондак мора да признаам дека филмскава индустрија стигнала стварно далеку.
Мене лично ми се на исто рамниште.Ок ондак nobody и black swan, 5x е nobody
или и овие не се споредуваат?
Добра споредба на Сошл Нетворк и Блек Свон.Изненади со геј глума, и више коа почнавме да праиме споредби Black Swan x 100 > TSN. Според сите објективни критериуми Блек Свон го јаде у поим Сошл Нетворк, било тоа да е режија, било да е глума. Сцените со балетот се невидено нешто до сега, за глумата на Портман не дискутирам воопшто бај да веј нека и се честито близнаците и свршувачката, стварно успешна година за Натали. За Сошл Нетворк и да кажам дали е лош или добар ипак е мое субјективно мислење (со оглед на тоа дека првиот пат ме фати дремка на пола филм го догледував на уште два пати). Ако филм за едно гикче кое се шета по папучи цело време и краде идеи од другари е ремек дело ондак мора да признаам дека филмскава индустрија стигнала стварно далеку.
Првиот цитат.само за глумата на натали се сложувам, перфекција беше, друго ништо.. тоа е тоа
тоа за ремек дело да си го quotiraш чито ти psy
За приказната се сложувам, се работи за биографски филм и од тој аспект немам замерки ниту пак околу други детали, едноставно филмот не ми остави впечаток на ремек дело туку ми беше просечна драма, конкретно тоа сакав да кажам. Околу победниците не би избрзувал толку многу, можда ќе звучи ко заговор али јас сум речиси сигурен дека Блек Свон оваа година ќе ги освои Оскарите уште кога видов дека го номинираа за златен глобус и планирам да се обложам, филмов го турка напред опасно еврејско лоби. Види го само кастингот на филмот:Се слагам со Кулен дека Social Network е филм кој ќе се заборави за разлика од Swan кој те држи долго време. Јас после гледањето следните два дена ги изгледав последните 15 минути едно 6-7 пати, нешто што до сега не било Како и да е, во одбрана на Network ќе кажам дека е тоа сосема поразличен филм, има одлични дијалози, одлична глума на главниот актер, побрз е, подинамичен. Филм кој е полесно да се прифати од обичниот гледач, и не е воопшто лош. Тоа дали ја украл идејата или не е ирелевантно за квалитетот на филмот, и како што кажав во рецензијата, што ги вртам, сите се милионери секако, да не треба да жалам некого
Енивеј, ќе навивам за Swan на оскарите, но нема да биде трагедија ако Network победи. Ќе биде трагедија ако Portman не победи, а можеби и овој дечкото од Network кој до сега има најдобро одглумено во главна улога од филмовите кои ги гледав.