Кајгана избира: Најдобра најавна шпица од серија #03

Кои се трите најдобри најавни шпици од следните десет серии:

• Вкупно гласачи
    46
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.830
Поени од реакции
39.529
Локација
Скопје
Ја завршивме и втората тема: HBO серии постари од 2011 година, со победа на The Sopranos, која е втората серија што ќе оди во финалето. Денес почнуваме со третата тема. Пред тоа, еве ги уште еднаш правилата:

-10 натпревари ќе има, по 10 серии во секој натпревар.
-Секој натпревар ќе биде според една одредена тема која ги поврзува сериите кои се вклучени во натпреварот.
-Некој од крајните натпревари можеби ќе биде second chance - за оние серии кои испаднале од претходните натпревари.
-Ќе се гласа за минимум 1 а максимум 3 најавни шпици од десетте предложени, во анкетата на почетокот од секоја од темите со натпреварите.
-Една тема ќе трае 3 дена, што значи секој вторник навечер, отвораме нов натпревар.
-Победниците од сите натпревари ќе одат во финале.
-(Доколку има интерес, може и да си поиграме екстра, и да го одложиме малку финалето).
-Во коментар предложувајте најавни шпици кои сакате да се најдат во некој од следните натпревари.

Многу едноставно. За сѐ нејасно, ќе ви објаснам подолу, во коментар. Ве молам пред да гласате, изгледајте ги уште еднаш најавните шпици на сите серии и гласајте за минимум 1, а максимум 3 кои најмногу ви се допаѓаат.
______________________________________________________________________________________________
ТЕМА БРОЈ 3: СЕРИИ ОД НАШИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ

1. BAYWATCH

2. BEVERLY HILLS 90210

3. CHARMED

4. HEARTBREAK HIGH

5. KIDS INCORPORATED

6. MELROSE PLACE

7. ONE TREE HILL

8. THE O.C.

9. THE TRIBE

10. TROPICAL HEAT

Значи уште еднаш - откако ќе ги изгледате сите најавни шпици, гласајте за 3 од нив во анкетата погоре. И ве молам, гласајте за најдобрата најавна шпица, а не за серијата. Гласаме до четврток, 17.12.2020, 23:25 часот.

Значи само Ник Слотер и никој друг!

Види го, едноставно врие ликот!
Со полупиштолче, долга коса во реп со побелена шишка, најнепознатата врела глумица секогаш до него.
Секоја епизода се сочинуваше од 5% акција, 15% врели девојки, 30% љубовниот тепих на груди и 50% кошулата која до ден денес е крстена по него, односно, "никслотерка." :cool:

Го пушташ интрото и директ си во џипчето на плажа у Мајами.

Heartbreak High имаше јако препознатливо интро, чудно е како само јас сум гласал за таа серија...
Нормално дека Ник Слотер е во водство:cool:

Нема тагови?
Ја пропуштив втората.

Ништо прави ресет на темава, ја нема Rebelde Way!!!!

Од понудениве

Baywatch - Бидејќи Чендлер и Рос дркаа на Јасмин.
The O.C - Зошто е најдобро интро од сите овие, плус Самер е крцкалче.
Tropical Heat - Зошто не може без нејзе, очекувам да ја видам повторно на мтв.

Зошто бе ова интро не е вклучено ?:(
Леле која серија, кажувај каде да ја најдам? :D
Автоматски споено мислење:

Бонус

Аларм за Кобра 11

Комесарот Рекс - или Рекс по наше

Medicopter 117

Серанови

Последно уредено:
1. Tropical heat - Јас мислам дека само кај нас на Балканов серијата е некако популарна. Отворив на имдб, последен коментар од годинава, нормално sexist. Сега им е криво што Слотер вртеше женски, кои одбираа да спијат со него. Иронија на феминизмот. Покрај изгледот, ретко кој ја има способноста да трча по песок со влечки/сандалки и да не се упука сам со пиштолчето, јас на плажа 10 метра ги одам едвај и лом се праам.

2. One tree hill - очекував повеќе гласови за серијава, баш има кул песна.

3. Charmed, зашо друга опција ми беше ОС, која помалце ја гледав, а и општо серии во Калифорнија ми се шминкерски и лигави.

Ништо прави ресет на темава, ја нема Rebelde Way!!!!
Ставив правило горе: ако некој праша зошто нема шпански и турски серии, ќе добие бан од тема. Среќа на време го тргнав. :rolleyes:

Ставив правило горе: ако некој праша зошто нема шпански и турски серии, ќе добие бан од тема. Среќа на време го тргнав. :rolleyes:
Аргентинска е :D , а и не е типична шпанска,турска серија со драми и рикање пола епизода. Повеќе е како Beverly hills. Уствари што знам може грешам, сум гледал 1 епизода послем 2 не сум гледал и тоа пред 20год.

Не го прочитав нигде правилото, како и да е you are the boss.

Аргентинска е :D , а и не е типична шпанска,турска серија со драми и рикање пола епизода. Повеќе е како Beverly hills. Уствари што знам може грешам, сум гледал 1 епизода послем 2 не сум гледал и тоа пред 20год.

Не го прочитав нигде правилото, како и да е you are the boss.

Шпанските серии се ок. Серанови е шпанска серија, пример.
Лигавите се мексикански, аргентински, бразилски, венецуела, значи се што иде од Јужна Америка. Шпанскиот и португалскиот за Бразил се нели основата и за нивните јазици, али сепак се различни, па и во драматиката. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom