Change of plans, најверојатно доаѓам.
Имаш 18 години, да не сакаш дадилка да ти најдеме?јас ќе дојдам...ако се најде некој што ке ме дружи таму...
Во петокот ќе го славам роденденот, така да доаѓам.тука те чекав бе
Луѓе нова вест и јас највероватно доаѓам и јас сум петокот на роденден кај другарми ама има време да се стигни сабота со возВо петокот ќе го славам роденденот, така да доаѓам.
Добредојде на форумов. За возрасни категории некогаш организираме мини-собиранки 25+ :star:
Овојпат сите заедно
п.с. јас имам 26 :icon_cool
Лу, ставај потсетник на телефон, на онлајн календар, на сфе можно, у краен случај, еве си пишав јас да ти ѕвонам. Ваљда не менуваш број пак, истиот е што ми го даде на Пиволенд.tajmingot ovojapt vi e odlicen, samo sea da ne se prasuvam na 6.....what de hell i planned to do tonight...:tv:
Хепа штом ќе се криеш по ќошеви, ќе чкрапам и таму, да не остане незабележано твоето присуство :wink:Фала Тончи:starбастунчево ти е јако)хаха
Ке зирнам од некое ќоше сигурно))
Лу, ставај потсетник на телефон, на онлајн календар, на сфе можно, у краен случај, еве си пишав јас да ти ѕвонам. Ваљда не менуваш број пак, истиот е што ми го даде на Пиволенд.
Хепа штом ќе се криеш по ќошеви, ќе чкрапам и таму, да не остане незабележано твоето присуство :wink:
Таман петок кај тебе сите на роденден на загревање, сабота Миднајт! : )))))))Во петокот ќе го славам роденденот, така да доаѓам.
ehhehe ubo ke ni dojt fala so ni kaza samo kazini kaj zivejs odma idame)))))Таман петок кај тебе сите на роденден на загревање, сабота Миднајт! : )))))))