Кајгана гитаристи

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Имам (свирам) акустична , напишав пред неколку поста.
Епа во тој случај можеш да си ја земеш од скај мјузик за 200 евра Dean-от многу добра гитара е, другарче ќе зима од таму иста а и ја зимам сега уште малце и бас од таму.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.041
Има и бас гитара, ама ќе ме прашаш што е тоа.
Совет: Пошто гледам дека од гитари не се разбираш "многу" би ти препорачал да си купиш кларинет или флејта евентуално.
Покорисен совет: Гледај го School of Rock филмот :pos:
Уште еден корисен совет:
Купи си ја Guitar Hero III оригинал, доаѓа со специјален контролер во вид на гитара, можеш цел ден да си "свириш". :pos2:

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
okej!! не ве прашувам повеке. ниеден не ми одговоривте како што треба.
стварно ме разочаравте, па дури и се подразмислив за гитарата....

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
Епа јас свирам на електрика, ја зедов пре 4 месеци од Music Store за 65 евра(демек чукната) со кабел кајш и футрола, комплет(неќеше продавачот перце да ми дајт), Rockson - имитација на Gibson SG-модел. И да кажам дека сум презадоволен од гитарава. АААА за појачало се немат евра, хехе, зато на компјутер поврзана + систем наместо звучничиња + Guitar FX Box(одличен програм-процесор нема доцнење на звукот).
Аватаров(сликава) е од мојава гитара, хехе, добар фотограф сум бе...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.875
Поени од реакции
11.568
Епа јас свирам на електрика, ја зедов пре 4 месеци од Music Store за 65 евра(демек чукната) со кабел кајш и футрола, комплет(неќеше продавачот перце да ми дајт), Rockson - имитација на Gibson SG-модел. И да кажам дека сум презадоволен од гитарава. АААА за појачало се немат евра, хехе, зато на компјутер поврзана + систем наместо звучничиња + Guitar FX Box(одличен програм-процесор нема доцнење на звукот).
Ако бе шо и ја на времето земав преку Лепи за 85-86 евра исто Роксон (Music store) али копија на стратокастер, за почетници топче и си ја рокав на писи :) језда после си земав Ibanez-че GAX-30 со Yamaha G100 и прилично топ ме изненадија 2те ствари

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
okej!! не ве прашувам повеке. ниеден не ми одговоривте како што треба.
стварно ме разочаравте, па дури и се подразмислив за гитарата....
Епа тогаш еден мал предлог:

Г

Гоццццце

Гостин
Добро зошто го заебавате девојчето коа си немате врска? Не сте чуле за полуакустични?

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Имаш и подобри програми за на PC. Спушти си ги Amplitube или Guitar RIG ќе осетиш голема разлика. Сепак, појачало си е појачало :)

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Добро зошто го заебавате девојчето коа си немате врска? Не сте чуле за полуакустични?
брат немој сега со половинки:pos2:
туку дај кажете некој да не шитка звучници за озвучење?

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
брат немој сега со половинки:pos2:
туку дај кажете некој да не шитка звучници за озвучење?
Јас шиткам, ама не сум сигурен дали се за озвучење :pos2:

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Ja bi preporacal Ibanez Ergodyne-x od artist systems kosta 250 evra ama verujte vredi za tie pari a doaga i so infinity magneti.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
свирам гитара некое време, аматерски, само акорди...

оф топик: да не знаете некој мајстор за гитари скопјево, нешто праговите не ми чинат, ај ве молам пишете...

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Na arhangel gitaristot e najdobar za taa rabota ako ides kaj nego da ides

Kajgana Shop

На врв Bottom