Кајгана Кантер собиранки

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Vo sekoj slucaj beshe TOP :) a za devojkite nema opishuvanje zatoa shto mozebi the man i ton ke razvijat nekakva si pointimna vrska so niv pa posle da ima zamerki taka da podobro NE :) hahahahah :vozbud: :vozbud:

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Patem za igrata, inferno beshe vo znak na TheMan :) A Dust si e moja mapa :) heheh , no TonInter e odlicen vodic :) Sega svajkam zoshto se kgn tolku dobri ... bez nego poteshko do pobeda :vozbud: odlizen strateg i takticar, za site shto ne znaele i sumnale vo negovata igra od sega da znaat :) lol Ako gi ima takvi se razbira ... :vozbud:

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Patem za igrata, inferno beshe vo znak na TheMan :) A Dust si e moja mapa :) heheh , no TonInter e odlicen vodic :) Sega svajkam zoshto se kgn tolku dobri ... bez nego poteshko do pobeda :vozbud: odlizen strateg i takticar, za site shto ne znaele i sumnale vo negovata igra od sega da znaat :) lol Ako gi ima takvi se razbira ... :vozbud:
Точно точно... одличен стратег, ама не го бива многу за RTS, чудно :pipi:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Точно точно... одличен стратег, ама не го бива многу за RTS, чудно :pipi:
(Ова го вика поради тоа што игравме C&C3, и не бев добар (првпат играв btw! :pos:)) A да ме оставеше на раат да си играм? Цело време ми го фаќаше! ... маусот де. :pos:

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
(Ова го вика поради тоа што игравме C&C3, и не бев добар (првпат играв btw! :pos:)) A да ме оставеше на раат да си играм? Цело време ми го фаќаше! ... маусот де. :pos:
Тоа не беше за да ти помагам, чисто сакав да се осигурам дека повторно нема да летнe маусот накај некого и да истераш нечие око.
Оние што беа пред 3 недели во Ентернет памтат :pos:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Абе добро беше се се испукавме интересно него малку луѓе бевме да дојдеа барем уште 2 или 4ца ќе беше подобро, ај наредниот пат.
Добро пуцање падна ние бевме малку послаб тим братучедми ни квареше просек но машки се држевме башка тонинтер не искина со тоа снајперот, нареден пат играме без awp :)

Член од
13 јули 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
Dobro e sto ti go drzal mausot mozel nesto drugo :vozbud::pos:

Член од
17 мај 2007
Мислења
20
Поени од реакции
1
man za 3 nedeli lol
i ja nareden put se ubacuvam :)

[C.s.V!!!]---TheIceMan

i BTW moze da zeam eden tip so nonstop go banirate na kgn ko bozem e chiter?

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
man za 3 nedeli lol
i ja nareden put se ubacuvam :)

[C.s.V!!!]---TheIceMan

i BTW moze da zeam eden tip so nonstop go banirate na kgn ko bozem e chiter?
Gorjan zemi slobodno, ama ako stvarno e trup, a na kgn igral so cit, nema ni ti nikad da vlezesh :) ali vo sekoj slucaj dobro dojdeni ste, moze za 3 nedeli, zsh sea ide opasna zurka, pa ke treba relax posle zurka edno 5-6 dena :) 11 august sledna sobiranka :):helou:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ја бев у 16 и 30 таму и не ве најдов свињи едни ! :D
Да не седевте у ViP?

Член од
17 мај 2007
Мислења
20
Поени од реакции
1
paaa....:)

Gorjan zemi slobodno, ama ako stvarno e trup, a na kgn igral so cit, nema ni ti nikad da vlezesh :) ali vo sekoj slucaj dobro dojdeni ste, moze za 3 nedeli, zsh sea ide opasna zurka, pa ke treba relax posle zurka edno 5-6 dena :) 11 august sledna sobiranka :):helou:
na koja zurka be
u struga na pol???

ke dojdam ja be za 3 nedeli obavezno inace moze i ti go znaes suat --KURE:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom