HungryWolf
Deep In Tha Forrest
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 4
Utre ke ima pucanje ili ? lesh report odma da pravis :salut:
abe daj barem vo 17, ne zezaj do 16h sigurno ke se osvestuvame uste, zsh petok ke bidat dosta izlezeni , taka da ne se znae koj do koga ke zaglavi, daj premesti barem za vo 17h.Значи вака, да напишам пост што порано, за да се пријават повеќе луѓе, и да има што подобро пукање. Енивеј, кој е заинтересиран, нека го пријави своето учество тука, и ќе ве замолам до петок да го потврдите учеството или да го откажете. Ватевер. Секој е добродојден, без разлика дали имате 10, или 10.000 поста.
Па, се пукаме во Ентернет, Сабота, 16:00 саат.
*Терминот можда не ни е баш најдобар, али мора вака, пошто очекуваме гостинки од Прилеп.:back:
Како што претходно напоменав, доаѓаат гости од Прилеп. Мора вака. Али, ако и они се согласат, ќе го преместиме терминот. =)abe daj barem vo 17, ne zezaj do 16h sigurno ke se osvestuvame uste, zsh petok ke bidat dosta izlezeni , taka da ne se znae koj do koga ke zaglavi, daj premesti barem za vo 17h.
p.s. i drug pat vaka ne me srami, da ne te ucam osnovni raboti)))))))))
ne be uzivaj, ke igrame vo 16h, ja prasaf ako moze, ama sea da se premestuva a ti posle da nemas kako da si idesh ? ? ? ne zezaj, ostanuva kako stho napomena leshot, 16:00h ENTERNET!! see ya there !Jas dolazim, ali aj da ne bidam nefer moze i vo 17:00Pa za vrakanje ke se snajdam
Ili ke spijam kaj nekoja od toa vrabotenite vo enternet lol
hahahahha
Pishuvaj porazbirlivo ziti meneтуф да го преместевте кај 02.08 це ивев со Зикава..
оти тогаш земам плата...
сега вака неможам ...
мисалм обрски со работа тогаш и послободен
Dejmer ?Ja идам....и дајте на дејмер да идеме луѓе чим гости од прилеп![]()