Ние ви попуштавме.:helou:kpbKENGUR напиша:дојдовме, видовме, победивме. шо да кажам друго?
камискази,ДиМ Македонија, зеленото,антракс,била бонг, тигар, ивл џиниус и јас против староседелците тонинтер, бидиков, касап, коки, хангри вулф, фримен и уше двајца(не ми текиња сеа кои беа) ги напраивме сол. поминаа низ сито и решето.
ај, тренинг дечки, па следната недела можда ќе ве "вежбаме" пак. -)
kpbKENGUR напиша:дојдовме, видовме, победивме. шо да кажам друго?
камискази,ДиМ Македонија, зеленото,антракс,била бонг, тигар, ивл џиниус и јас против староседелците тонинтер, бидиков, касап, коки, хангри вулф, фримен и уше двајца(не ми текиња сеа кои беа) ги напраивме сол. поминаа низ сито и решето.
ај, тренинг дечки, па следната недела можда ќе ве "вежбаме" пак. -)
Не ми побегна.. го мавнав по масата! Глуп маус, он мене ќе ме зезал. :nesum:HungryWolf напиша:pusti djecu nek se raduju
mnogu uplaseni befte zatoa vi popustivme :helou: so da igrame, toni pocna mausot da mu bega
tolku se smeevme vozduh nemavme, ali top bese, so skoro site admini se upoznav
top beshe nema zbor.
TonInter напиша:Не ми побегна.. го мавнав по масата! Глуп маус, он мене ќе ме зезал. :nesum:
Nekoj od vas laze a koj ???:zlo: Vo sekoj slu4aj vi popustivme:pos2:KoNtEjNeR напиша:komentarov za mausot ti e totalno bez vrska...
ne bese vo sobata ne glease sto se slucuvase i kolku se iznasmeavme za toa ali aj...