Кајгана Кантер собиранки

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
[MkD]Scout напиша:
Како успеа баш да фатиш скриншот кога Ефро Пеерот ме убива со снајпер на претрчување пред вратите???
Ту бре..
Он фати многу скриншоти...али го стави тој каде што имаше највеке убиства :smir:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
ТоБ беше Скаут Стеф го забораи бе :vozbud:...Никола и Марио прснаа од смеење....не дека играа кантер гледаа К15 клипчиња.... ТОМ КРУЗ... ај мали иди по топката и оревите собери ги :pos::pos::pos:....патем Никола се изнаглеа евровизија....друго што:toe:...МАФНИИИИ...а да Никола како беше она МИТРЕЛЕ:pos::pos:..следечи пут носам уште некој другар

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ghaha mene me zaboraivte deka pominav na kratko ? :)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Да, да .. сапун намина, ама избега брзо. :( Иначе оној моментот... "Том Круз" .. :pos: :pos: :pos: :pos: уште се смеам, ко рети дома. Се надевам следната собиранка ќе ни биде малце по обемна, поздрав! :wink:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
ги заборавивте и stupid cats на почетокот:pos:

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
KoNtEjNeR напиша:
ghaha mene me zaboraivte deka pominav na kratko ? :)
Сапун дојде па си отиде.Него му е оправдано,брка жени:pos:.Иначе како и да е,убаво си поминавме,за разлика од друг пат,сега имаше и други кајганџии.Падна многу смеенје,знаат како беше тие сто беа:pos:.ПоздраФ до следното видуванје:helou:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Swifty напиша:
...тиш скриншот кога Ефро Пеерот ме убива со снајпер на претрчување пред вратите???
ЕФРО!
МАФНИИИИ
и останати..извинете ако забор...
беше ефро? мхм... да знам за следната собиранка.. добив желба да дојдам. одеднаш. ми се приигра кантер у лан.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
kpbKENGUR напиша:
беше ефро? мхм... да знам за следната собиранка.. добив желба да дојдам. одеднаш. ми се приигра кантер у лан.
Ајмо Кенгуре Сабота:zlo:

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
aj nareden pat doagam i jas :)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Значи, собиранкиве ќе ни бидат од сега па натаму се надевам како еден вид на "навика" да се гледаме секоја сабота и да се изнасмееме и испуцаме :)

Така да.. следната собиранка повторно во сабота, во ентернет.. а кое време негде четврток, петок ќе бидете известени, до тогаш.. "Том Круз" :pos: :pos: :pos:

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
EJ MOLBA OD MENE ZA NAREDNATA NEDELA :)
sobirankata da bide premestena od sabota vo nedela... :)
vo petok mi e matura.. sabota sum vo kafana pak nema da mozam da dojdam. aj vo nedela dogovarajte :)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
KoNtEjNeR напиша:
EJ MOLBA OD MENE ZA NAREDNATA NEDELA :)
sobirankata da bide premestena od sabota vo nedela... :)
vo petok mi e matura.. sabota sum vo kafana pak nema da mozam da dojdam. aj vo nedela dogovarajte :)
Има време, ќе се договориме. :helou:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Swifty напиша:
Значи, собиранкиве ќе ни бидат од сега па натаму се надевам како еден вид на "навика" да се гледаме секоја сабота и да се изнасмееме и испуцаме :)

Така да.. следната собиранка повторно во сабота, во ентернет.. а кое време негде четврток, петок ќе бидете известени, до тогаш.. "Том Круз" :pos: :pos: :pos:
Мамо мамо види ме :pos::pos::pos:...хмм Конти недела...незнам дали ке можам...Сабота најбоље

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
За тие што сакаат да сконтаат, зошто го употребуваме изразот "Том Круз" со кој ја и марио плачевме од смеење :) повелете..

http://youtube.com/watch?v=0bkOUPxOUsQ

Kajgana Shop

На врв Bottom