Кафулињата во БИТОЛА

T

The Blob

Гостин
да бе Бог да го прости,мене ко ми кажаја не ми се верваше!врвам еден ден покрај горна со кола гледам некролог....сообраќајка ќе напраев кочејки да го видам...добро не беше за него некрологот ама навистина умре....лудило чоече...:)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
The Blob напиша:
да бе Бог да го прости,мене ко ми кажаја не ми се верваше!врвам еден ден покрај горна со кола гледам некролог....сообраќајка ќе напраев кочејки да го видам...добро не беше за него некрологот ама навистина умре....лудило чоече...:)
Хахахахаха...добро што имаше врска некрологот да се спомнува ако нема врска за него:) хехехехе кома си брат..закон!:zver:

T

The Blob

Гостин
абе на горната гимназија на врата беше залепен некрологот (јас претпоставив за него),ама бил за некојси професор (или професорка) појма неам кај предавала.....нема веза :)

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
Volkswagen напиша:
Абе инфинити ОК...ама ...некако народот ми е...„видете ме иам пари и иам јаки пички”...жените „ај да видиме кој е најубаФ и има најпоќе пари и по можност да има BMW"
не е точно, за да излезеш во дискотека нормално е дека ти требаат пари и тоа така треба да биде....се што е луксуз е скапо а тоа е луксуз што значи нема што тука.

а тоа имам јаки пички, пари и тн....глупости....не велам не ,има такви спонзоруши ама не се сите тоа , има 10% можеби максимум се друго си е ОК .
немој ти вака со предрасуди

T

The Blob

Гостин
така е апаш! ама 10%...................................NOOOOT! :)
можда 15% :) мајтап!

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
The Blob напиша:
така е апаш! ама 10%...................................NOOOOT! :)
хаха на Борат ми звучиш :vozbud:

иначе да во горната учев пред 2 години завршив , мора да се припазуваат големите мисли ....и знајш зато таков потпис :toe:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
И фати сега летната шема,џоа топло е... и кај да се оди? Нигде. Поарно ќе го мерам корзото,отколку да ом Магнет или во некое друго такво фенси место. Ми се блуе од такви места,освен во одредени расположенија.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па за Битолските кафичи би рекол дека се некако изживеани и здосадени. Чад од цигари безвезе музика... Поарно е чоек да прошета по корзо и правец дома...

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Dzish напиша:
Па за Битолските кафичи би рекол дека се некако изживеани и здосадени. Чад од цигари безвезе музика... Поарно е чоек да прошета по корзо и правец дома...
Апсолутно се согласувам.Не нудат ама баш ништо.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Аха...хахахаххахахахаххахаха.
НоЧниот клуб Расчекор е затворен ради тепачка и недавање фискални сметки. Значи,НЕ.
Сега Инфинити е најдобар ноЌен клуб.

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
`Ангелче` напиша:
Сега Инфинити е најдобар ноЌен клуб.
Хахахахахахахахахахахахахахахахаха
Тоа ноќен клуб смени го во ноќно кафанче

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
JuveFan напиша:
Хахахахахахахахахахахахахахахахаха
Тоа ноќен клуб смени го во ноќно кафанче
Каааако не кафанче.
НоЌна меана е Инфинити бе :pos2:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
ЕЈ...тие што сакаат да се оладат...да си поминат убаво...лаф муабет...музика...(од кола :) ) Бујрум на фонтана (кај музејот), можеме и кајганџиски собир да си напрајме...

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Е сеа немало Бт места, не дека има кузне колку, ама сам ако не си напрајш инетересно да ти е кој ќе ти напрај...

НЕ знам мене отсекогаш Интермецо ми е без конкуренција,можи дека сеа дури дојдов во Бт и се ми е уште недосадно,после би го ставила новото мислам Инстинкт беше ама поќе ми е за денски за на кафе, а од после 12 само Инфинити и нишо друго...

А во принцип ко ќе размислам поубо, стварно и немаме некој најт лајв...
Се се врти околу Интермецо и Инфинити

Kajgana Shop

На врв Bottom