Карти за Ниш

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Во спорт има понуда од некоја си ТА ЦОНКА ТУРИЗАМ:D(прв пат слчушам за овие):)
Влезници+ превоз(Скопје-Ниш-Скопје)за секој меч на Македонија.
Значи за 3те меча 10500 денари...
Телефон 078/222-201...
Возат две редовни линии Ск-Софија и Ох-Истанбул, ама најмногу екскурзии.Многу добри возила.

Се јави некој кај овие ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Значи не ме напаѓајте одма,мене ми кажаа дека сеуште можат да се најдат карти,а дали на црно бело или кафеаво,не стигнав да прашам,но според веќе прочитаното дека сите карти се распродадени,се работи за тапкароши којшто со картите сакаат да земат некое евро повеќе,но и ненормални цени ќе имаат тие карти.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
zadarsko scenario 2 del od istite lugje.trpaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj kesh u dzeb,a narod neka se dere za makedonija!!!
--- надополнето: 29 декември 2011 во 00:42 ---
Возат средношколци на ексурзии :D
Добри превозници се :D
vozat i ovci na evropsko so karti po cena puta 10 od realnata:icon_mrgr:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.926
Поени од реакции
14.886
некој ги доби картите од папилон ??
Прво требаше на 16 декември, па на 26 се викаат после 30.:mad:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
епа кој ве тера да чекавте да дојде Јануари па да зимате карти?на нет имаше по 25 евра карти за сите кога испаднаа вие чекате кога ќе дојде жешко тогаш карти епа нека ви зимаат пари кога не мислите на време
A sto kur zimale po 20 karti , ne me zaebavaj jasno e deka sakaat da pari da praat. ne gi brani!!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
A sto kur zimale po 20 karti , ne me zaebavaj jasno e deka sakaat da pari da praat. ne gi brani!!!
Зимале поголеми луѓе од нашата федерација и ги шиткаат скапо слично како во Задар пред врата каде стоеа и продаваа по дупли цени нашите луѓе да не ги именувам се знае кој се тие..

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Зимале поголеми луѓе од нашата федерација и ги шиткаат скапо слично како во Задар пред врата каде стоеа и продаваа по дупли цени нашите луѓе да не ги именувам се знае кој се тие..
Koj gi ebe be ne planiram da idam samo radi vakvi kreteni im ebam se

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Пиши кој се,нека се дознае веќе кој игра к...т со нас..некој одвојува од леб што се вика само за да иде да гледа,а некој ќе прави пари од нас.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Пиши кој се,нека се дознае веќе кој игра к...т со нас..некој одвојува од леб што се вика само за да иде да гледа,а некој ќе прави пари од нас.
Браќата Начевски, тоа е јавна тајна.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Nacevski Bross:гомце:(братучеди се)...
Маме ебаа...
Клан,си ги испикаа во федерации и синови,внуци(едно детиште нормално со легендарното презиме НАЧЕВСКИ го пуштија да суди во Супер Лига,дали 15 години имаше мочкото)....:D
Па синчињата и внучињата си мислат дека тие го измислија ракометот во Македонија па се однесуваат како шерифи....
Караат по публика,по управи....каде бе...:facepalm:
Сегде се испикаа,во управни одбори,во комисии,делегати во се,штета шо немаат некој ракометар во фамилијата-сигурно ќе играше прва постава во репката:sick:НАЈВАЖНИОТ БИЗНИС- КАРТИТЕ , пари-пари се калапат од сите страни...тешка пара свртија...
Сите памтат шо се случи во Хрватска,еве сега уште непочнато првенството се случија 1000 :гомце:со картите....
И сакаме да одиме напред со вакви луѓе,шо го силуваат ракометот цели 20 години....:tapp:
До кога бе се Начевците до кога?:mad:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Имам 7 карти за со Германија и Чешка кој е заинтересиран по пп, цена по договор :)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Nacevski Bross:гомце:(братучеди се)...
Маме ебаа...
Клан,си ги испикаа во федерации и синови,внуци(едно детиште нормално со легендарното презиме НАЧЕВСКИ го пуштија да суди во Супер Лига,дали 15 години имаше мочкото)....:D
Па синчињата и внучињата си мислат дека тие го измислија ракометот во Македонија па се однесуваат како шерифи....
Караат по публика,по управи....каде бе...:facepalm:
Сегде се испикаа,во управни одбори,во комисии,делегати во се,штета шо немаат некој ракометар во фамилијата-сигурно ќе играше прва постава во репката:sick:НАЈВАЖНИОТ БИЗНИС- КАРТИТЕ , пари-пари се калапат од сите страни...тешка пара свртија...
Сите памтат шо се случи во Хрватска,еве сега уште непочнато првенството се случија 1000 :гомце:со картите....
И сакаме да одиме напред со вакви луѓе,шо го силуваат ракометот цели 20 години....:tapp:
До кога бе се Начевците до кога?:mad:
Жално е тоа пријателе, жално. Јасно ми е на мене како поранешен ракометар што и како се случува со овие двајца. Поготово и со малиот Начевски, мрсули не знае да избрише суди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom