Карти за Ниш

• Креатор на темата Креатор на темата pesticidbt
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во спорт има понуда од некоја си ТА ЦОНКА ТУРИЗАМ:D(прв пат слчушам за овие):)
Влезници+ превоз(Скопје-Ниш-Скопје)за секој меч на Македонија.
Значи за 3те меча 10500 денари...
Телефон 078/222-201...
Возат две редовни линии Ск-Софија и Ох-Истанбул, ама најмногу екскурзии.Многу добри возила.
conkaman.jpg

Се јави некој кај овие ?

Значи не ме напаѓајте одма,мене ми кажаа дека сеуште можат да се најдат карти,а дали на црно бело или кафеаво,не стигнав да прашам,но според веќе прочитаното дека сите карти се распродадени,се работи за тапкароши којшто со картите сакаат да земат некое евро повеќе,но и ненормални цени ќе имаат тие карти.

zadarsko scenario 2 del od istite lugje.trpaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj kesh u dzeb,a narod neka se dere za makedonija!!!
--- надополнето: 29 декември 2011 во 00:42 ---
Возат средношколци на ексурзии :D
Добри превозници се :D
vozat i ovci na evropsko so karti po cena puta 10 od realnata:icon_mrgr:

некој ги доби картите од папилон ??
Прво требаше на 16 декември, па на 26 се викаат после 30.:mad:

епа кој ве тера да чекавте да дојде Јануари па да зимате карти?на нет имаше по 25 евра карти за сите кога испаднаа вие чекате кога ќе дојде жешко тогаш карти епа нека ви зимаат пари кога не мислите на време

A sto kur zimale po 20 karti , ne me zaebavaj jasno e deka sakaat da pari da praat. ne gi brani!!!

A sto kur zimale po 20 karti , ne me zaebavaj jasno e deka sakaat da pari da praat. ne gi brani!!!

Зимале поголеми луѓе од нашата федерација и ги шиткаат скапо слично како во Задар пред врата каде стоеа и продаваа по дупли цени нашите луѓе да не ги именувам се знае кој се тие..

Зимале поголеми луѓе од нашата федерација и ги шиткаат скапо слично како во Задар пред врата каде стоеа и продаваа по дупли цени нашите луѓе да не ги именувам се знае кој се тие..

Koj gi ebe be ne planiram da idam samo radi vakvi kreteni im ebam se

Пиши кој се,нека се дознае веќе кој игра к...т со нас..некој одвојува од леб што се вика само за да иде да гледа,а некој ќе прави пари од нас.

Пиши кој се,нека се дознае веќе кој игра к...т со нас..некој одвојува од леб што се вика само за да иде да гледа,а некој ќе прави пари од нас.
Браќата Начевски, тоа е јавна тајна.

Nacevski Bross:гомце:(братучеди се)...
Маме ебаа...
Клан,си ги испикаа во федерации и синови,внуци(едно детиште нормално со легендарното презиме НАЧЕВСКИ го пуштија да суди во Супер Лига,дали 15 години имаше мочкото)....:D
Па синчињата и внучињата си мислат дека тие го измислија ракометот во Македонија па се однесуваат како шерифи....
Караат по публика,по управи....каде бе...:facepalm:
Сегде се испикаа,во управни одбори,во комисии,делегати во се,штета шо немаат некој ракометар во фамилијата-сигурно ќе играше прва постава во репката:sick:НАЈВАЖНИОТ БИЗНИС- КАРТИТЕ , пари-пари се калапат од сите страни...тешка пара свртија...
Сите памтат шо се случи во Хрватска,еве сега уште непочнато првенството се случија 1000 :гомце:со картите....
И сакаме да одиме напред со вакви луѓе,шо го силуваат ракометот цели 20 години....:tapp:
До кога бе се Начевците до кога?:mad:

Nacevski Bross:гомце:(братучеди се)...
Маме ебаа...
Клан,си ги испикаа во федерации и синови,внуци(едно детиште нормално со легендарното презиме НАЧЕВСКИ го пуштија да суди во Супер Лига,дали 15 години имаше мочкото)....:D
Па синчињата и внучињата си мислат дека тие го измислија ракометот во Македонија па се однесуваат како шерифи....
Караат по публика,по управи....каде бе...:facepalm:
Сегде се испикаа,во управни одбори,во комисии,делегати во се,штета шо немаат некој ракометар во фамилијата-сигурно ќе играше прва постава во репката:sick:НАЈВАЖНИОТ БИЗНИС- КАРТИТЕ , пари-пари се калапат од сите страни...тешка пара свртија...
Сите памтат шо се случи во Хрватска,еве сега уште непочнато првенството се случија 1000 :гомце:со картите....
И сакаме да одиме напред со вакви луѓе,шо го силуваат ракометот цели 20 години....:tapp:
До кога бе се Начевците до кога?:mad:

Жално е тоа пријателе, жално. Јасно ми е на мене како поранешен ракометар што и како се случува со овие двајца. Поготово и со малиот Начевски, мрсули не знае да избрише суди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom