Music_Lady
Kralica
- Член од
- 25 јуни 2009
- Мислења
- 181
- Поени од реакции
- 6
Колку да ве потсетам, во оваа тема треба да се пишува за Каролина, а не за Наташа Беквалац :smir:
Јас се извинувам :kesa:и оставам на оние кои знаат нешто повеќе за музиката-ај мин ит :smir:Колку да све потсетам, во оваа тема треба да се пишува за Каролина, а не за Наташа Беквалац :smir:
bi bilo logicno da smenat mnogu raboti(najveke kako sramot so vleznicite,i mn.drugi)a.a ne menuvaat,taka i so karolinceto,a za pejacki vo RM ima dosta mnogu podobri pejacki od nea,sto ke ja ispeeja milijarda pati poubavo himnata od nea,ama za zal ne se vo Avalon,pa da i organiziraat...Ќе бидам искрена и ќе го кажам следново. Според мене, најдобро е за химната да биде пуштена само музика и публиката да пее. Тогаш се прави и најдобра атмосфера а и сите навивачи (кои се дојдени за поддршка и навивање) ќе пеат на цел глас од срце. Но, кога веќе од ФФМ одлучиле некој пејач да ја пее химната, за изборот немам замерка. Нема никој подобар во тоа од нашиот најдобар вокал Каролина! Сакале или не да признаете, нема подобар вокал во МК. Сигурно дека кога би ги викнале оние што не можат сами ни концерт да направат (едно заради тоа што сами не можат да привлечат доволно публика, а друго заради тоа што не можат да издржат 2 саати да пеат во живо, ќе се изморат уште на втората песна) дека би се изгубиле од публиката и нивниот глас не би се слушал, само физички ќе беа присутниА кој сака нека пее, па и најдобриот и најквалитетниот и најспремниот и се нај нај вокал во светот да пее химна, сигурно дека нема да успее да го усогласи неговото пеење со публиката. Тоа е најнормално. Баш и затоа секаде химните се знае, се пушта само инструменталка, и публиката пее. А за вас неколку души што чекате нешто Каролина да направи или да се појави со песна, спот, или било што за да ја критикувате, не знам што да кажам. Барате влакно во јајцето :jaj
а го нема). Зошто веќе еднаш не се помирите со вистината таква каква што е? Ако имало некој друг подобар и поквалитетен, зошто не го викнале него, туку баш Каролина? Има неколку пати пеено химна, и ако не ја бивало, и како што велите ако не ја пеела убаво, зошто пак би ја викнале? Би било логично нели да ја сменат? :smir:
brat kauvaj brzo kaj da uplatam,treba luge sto imaat sluh za muzika da pisuvaat vo forumot muzika...Не не јас имам подобра идеја. Ние ќе собереме пари и ќе те однесеме на очно и ушно за следен пат да видиш и чуеш како што треба.![]()
Eпа онда само Каролина би имала пристап до подфорумот МУЗИКА, ако одиме по твојава логикаbrat kauvaj brzo kaj da uplatam,treba luge sto imaat sluh za muzika da pisuvaat vo forumot muzika...
heheheee ova go kazuva nekoj sto voopsto nema nikakov sluh za muzika,taka da...ti nema vrska muabetov.Eпа онда само Каролина би имала пристап до подфорумот МУЗИКА, ако одиме по твојава логика
e pa nema nikade na net takvo nesto,zatoa i tebe te prasuvam,..zatoa sto ne znam drug nekoj koj tolku slepo se zaletan po karolina,a ne ni znae zasto...Потруди се на нет, може ќе најдеш. Не сум ти јас слугинка.
Каролина е пејачка, не ени композитор, ни свири на нешто, она е пејачка со совршен вокал и професионален тим како Авалон, Дадар, Сретен Костиќ, Цаци Паковска итн
DIJAMANTE...Џени ако си ти некоја модераторка, и тоа Супер, треба малце да гледаш што праиш, каков пример ти прво даваш и како дозволуваш такви одвратни комемнтари како тој по тебе
BTW, еве нешто од одмор на Каролина
![]()
Јас сигурно не сум залетана по Каролина затоа што не е танчерка, не е композиторка, не е текстописец, не свири на ништо, туку ја обожавам како појава на македонската сцена, значи она е пејачка и толку, ништо повеќе не и треба за да лиже гз на народот.e pa nema nikade na net takvo nesto,zatoa i tebe te prasuvam,..zatoa sto ne znam drug nekoj koj tolku slepo se zaletan po karolina,a ne ni znae zasto...![]()
Да, да, преубава е на сликава , преприродна и преспонтана... па зашто приватна лсика, од каде тоа? Мене ми ја пратија сликава, сигурно ја има на нет, или во некој весник, некадеИнаку... и мене на оваа слика ми се свиѓаше најмногу.
Има разлика од овој осмех до оној кој што си навикната да го гледаш од неа на TV,нели? :back:
Ама ти ја објавуваш на медиум, на Кајгана. Што ќе правиме утре ако продукциската куќа на Каролина сака да те тужи за објавување приватен материјал?Јас сигурно не сум залетана по Каролина затоа што не е танчерка, не е композиторка, не е текстописец, не свири на ништо, туку ја обожавам како појава на македонската сцена, значи она е пејачка и толку, ништо повеќе не и треба за да лиже гз на народот.
Затоа што не се фолира, затоа што не се фали, затоа што не покажува нешто пред народот, освен нејзината професионалност, затоа е и најдобра
Да, да, преубава е на сликава , преприродна и преспонтана... па зашто приватна лсика, од каде тоа? Мене ми ја пратија сликава, сигурно ја има на нет, или во некој весник, некаде
Ја... што? Ај следен пат на македонски ок? Мислам дека има некои правила на форумов нели?
Јас ништо не кажав за тоа пеење, некои што биле - жени, фанатици на фудбалот си зедоа за право освен за спорт да коментираат и за музика, па затоа морав да аргументирам