Каролина Гочева

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
технички е спремна многу али песните не и се нешто посебно

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Поп пејачката Каролина Гочева утре со почеток во 23 часот ќе одржи двочасовен концерт на плажата "Кадмо" во Охрид. По кусиот одмор во Охрид, со нејзиното момче Јован, Каролина заминува на "Медијана фест" во Ниш, каде заедно со својот бенд ќе настапи вечерва.
По настапите во Ниш и Охрид, Каролина ќе ја продолжи својата мини турнеја низ Македонија.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Каролина подготви спектакл во Претор

На познатата плажа XOtic Beach во Претор Каролина Гочева подготви голем спектакл пред бројната публика.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Каролина во Ниш на Mediana Fest

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
ФЕЈСБУК ЗЕЗАНЦИЈА ИЛИ ...
Каролина ќе се мажи?!

Каролина Гочева е свршена со Јован Пановски, алијас Хенк Муди, така барем стои на нејзиниот профил на Фејсбук. Атрактивната битолчанка веќе неколку месеци е во врска со Јован, а наводно веќе се запознала и со неговото семејство. Каролина вели дека промената на статусот засега е само на социјалната мрежа Фејсбук и дека се уште нема веренички прстен на раката. "Тоа е мала зезанција, сигурно не би криела доколку ми се случи нешто толку убаво", вели Каролина.
Пејачката вели дека летово нема да замине некаде далеку на одмор, освен некој викенд во Охрид или Грција, затоа што има обврски со новиот албум што треба да се појави во септември. На одмор на некоја егзотична дестинација ќе замине дури во октомври или ноември. Материјалот е снимен е во студиото Лонг плеј" во Сараево и содржи 10 песни. Ова ќе биде шести албум на Каролина, односно петти поп албум, ако се изземе етно-изданието "Македонско девојче". Поради новиот албум Каролина неколку месеци беше на релација Скопје - Сараево, бидејќи таму се снимаа речиси сите песни. Албумот го продуцира Махир Сарихоџиќ, познат продуцент од Сараево, кој работел на албумот и на босанската ѕвезда Дино Мерлин, како и на песната "Успомене на тебе" (српска верзија на "За година две").
Каролина Гочева на 7 август ќе настапи на Медијана фест во Ниш. Битолчанката ќе одржи целовечерен концерт со својот бенд. Медијана фест е традиционален фестивал што се одржува веќе десет години по ред и трае речиси цел месец, односно од 12 јули до 6 август и има богата програма. Годинава покрај Каролина на фестивалот ќе настапат и Легенде, Гоца Тржан, Ана Николиќ, Неда Украден, Зана...

T

TaMчЕ

Гостин
Ја сакам Каролина како наша пеачка,има добри вокални способности и мислам дека најмногу успеала од останатите наши млади пеачки.
И ги сакам и ги знам сите нејзини песни но најголем впечаток ми има оставено Слатка горчина.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
КАРОЛИНА НА ПЛАЖА

Веќе цела нација, а богами и луѓето надвор од нашите граници, знаат дека Македонското девојче Каролина Гочева поседува одличен стас и глас. Но, сепак за оние малкуте злобници се погриживме да обезбедиме уште една потврда, дека Керол изгледа перфектно на плажа. Во минимално бикини, кое ги сокриваше само најинтимните делови, поп-дивата се појави на плажа на Охридското езеро заедно со својот најдобар пријател, стилистот Дадар. Каролина се прави со стил и по ред, па така прво го соблече своето лелеаво фустанче, а нејзиниот пријател се погрижи за хидратацијата на кожата на својата другарка. Нормално, бидејки во тој момент не беше тука машката рака на дечкото на пејачкта Јован Пановски, Дадар беше совршена замена за газето на пејачката да не изгоре на врелото сонце. Ја намачка со заштитен фактор, па заедно уживаа на белите охридски лежалки. Каролина уште еднаш докажа дека е една од ретките наши јавни фаци кои водат грижа како за своето однесување, така и за својот изглед​

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Стварно, ама стварно многу сакам на новиов албум да има барем уште една песна како што е “За година две“. :pipi: Прекрасна е песната и мислам дека никогаш нема да ми се здосади.

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62

супер песничка како и многу други од каролина. девојката е прекрасна.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Eurovision Party Portugal 2010

Евровизиска забава во Португалија 2010

Во Португалија на 11 септември 2010 ќе се организира евровизиска забава со учесници од претходните години на Евровизија, меѓу кои и Каролина.

Линк од настанот:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Се појави информација дека можеби Каролина Гочева влегува утре на ФАРМА
(реалното шоу кое почнува утре на А1 во 20 часот) и дека она е македонската учесничка.

Во октомври и долгоочекуваниот поп албум на КАРОЛИНА

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Eurovision Party Portugal 2010

Настапот на Каролина на Евровизиската забава во Португалија на 11 септември 2010.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
За година две

Каролина - За година две (во живо)

Kajgana Shop

На врв Bottom