искрено постовиве бла бла бла... ко да гледам некое Амреричко страње.
муабетот ми е некам ја да ви контрирам али реално мене така не ми стојат стварите, ако си имал прекрасна нок со либето, да не кажам секс (али кажав) фала богу утре и овцата на комшијата ке ви биде едно прекрасно суштество кое што господ го создал на плнетава и кога ке отидете на работа све тоа ке ви изгледа прекрасно и на сите ке им се смешкате и со сите ке ви иде муабетот (позитивно фала богу) и таа позитивност кај вас ке влиае кај сите во колината и све тоа ке биде СУПЕр, ко од сништата или благо речено ко на амерички филм,
АМА (како и во скоја прича има ама) секој ден не е велигден
pusk
и после некој ден, два еве да речеме и недела ке замре и после тоа ке ве накурчи некој на работа и муабетот ке биде да му цркне на комшијата овцата и се натаму.
тоа како е врзана лјубовта со работата.
а работата со лјубовта е тука веке има и гревчиња, некои што денонокно р`мбаат и р`мбаат за да си изградат кариера и не викам дека за неколку години ако не и декада ке стане директор али од :pusk: ке го гледа само на ТВ (ако има време)
и можеби јас малце забегав од темата али муабетот ми е дека тие две ствари заедно тежат исто т.е. или едното е подобро а другото послабо или обратно (морам да кажам секоја чест на исклучоците)
и да се вратам на темата дали љубовта може да ни ја заебе кариерата ке речам ДА и тоа несвесно, како што и би кажал дека кариерата може да ни ја зае*е љубовта.
пс: ова малце и од лично искуство во однос кариера т.е. работа со "љубов" (гревче
)
псс: не ме свакајте толку негативно околу љубовта,не сум ептен разочара па само серам наоколу.
....фала на разбирањето.