Штета нема да пее на англиски.На Англиски песнава е многу моќна, од сите досега пратени ова е најдоброто од нас. Очекувам и највисок пласман досега. Ајде како ќе направиме нова сала
Озбилно? Ма нее каков патриот песната на Англиски е добитната комбинација! Одлучено е?Штета нема да пее на англиски.
Изиграва „патриот“.
Кај ДООЕЛ „Антички Македонци“Озбилно? Ма нее каков патриот песната на Англиски е добитната комбинација! Одлучено е?
Кај треба да тролам за да ги преубедам)
некој нека биде добар и нека стави линк од англиската верзија
Одлучено е, и вчера неколку пати кажаа.Озбилно? Ма нее каков патриот песната на Англиски е добитната комбинација! Одлучено е?
Кај треба да тролам за да ги преубедам)
Мене па инструментите ми се допаѓаат, особено преминот во појак ритам. Само соло гитарата некако ми смета, но се надополнува со врискањето на Калопа.Песната влегува в уво, ама мене како да ми е позната, како да имам чуено слично нешто.
Непотребно многу инструменти, дечките шо „свират“ гитари- аман бре, толку пренамагање, јас ќе и најдев дечки шо стварно свират, а не басист што го греши ритамот
И Калиопи треба да слегне некое кило- гласот не и е веќе толку добар за да може да си допушти вишок килограми.
Ако сами не ја усериме нема кој.Одлучено е, и вчера неколку пати кажаа.