Како ќе го поминете летото (планови)?

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Во одмарање али во правилна смисла на зборот :)
Ќе си кулирам цело лето, ќе полнам батерии. Не одам на одмор, само на некои така интересни настани.
Ќе се кријам од Сонцето и ќе читам книги.
Ќе го поминам периодов продуктивно, а не на безделнечење.
Се разбира рулетчето тука е. И ќе ги оставам цигарите на еден месец.
И ќе спортувам како и секое лето.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.696
Ќе се карам со секакви на форумов. Ќе поработам нешо чисто колку да не се досадвам по цел ден и секако да имам кеш за сите журки во најава. Ќе одам Куба на латино и на лав сонгс, на Чола, на Аца Лукас ќе кршам чаши, на Армин ќе се журкам со брачед ми. Ќе одам да купам гиро и чипс во 3 сабајле по пиџами. Некако ќе најдам време за на плажа еднаш до два пати неделно а до крајот на август ќе им се фалам на сите со мојот тен ко таксистине.
Pretty much like every summer so far.

SadisticPancake

Fluent sarcasm speaker
Член од
2 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
2
Одмарање со друштво,прошетки смеи дружење.
Како што доликува!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Ќе се карам со секакви на форумов. Ќе поработам нешо чисто колку да не се досадвам по цел ден и секако да имам кеш за сите журки во најава. Ќе одам Куба на латино и на лав сонгс, на Чола, на Аца Лукас ќе кршам чаши, на Армин ќе се журкам со брачед ми. Ќе одам да купам гиро и чипс во 3 сабајле по пиџами. Некако ќе најдам време за на плажа еднаш до два пати неделно а до крајот на август ќе им се фалам на сите со мојот тен ко таксистине.
Pretty much like every summer so far.
Сакав да ти стам лајк, ама го прочитав вториот настан :D

Он-топик, планирам да отворам некоја скара на кило за водни змии и слични деликатеси.Да не ојт фира.

Член од
3 мај 2009
Мислења
155
Поени од реакции
57
Летово ќе го поминам работно Јуни и Јули ама август затоа ќе одам Хрватска, Охрид и Виница кај баба ми и дедо ми ЧД

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Сакав да ти стам лајк, ама го прочитав вториот третиот настан или Аце Лукаќ :D

Он-топик, планирам да отворам некоја скара на кило за водни змии и слични деликатеси.Да не ојт фира.

П

Пепси_

Гостин
ова лето јас ќе го поминам планирајќи го наредното,бидејќи за ова нема пари. :icon_lol:

М

Мартин`

Гостин
Да полагам за кола, да извадам еден куп документација што ми треба, активно да се занимавам со спорт (веќе се занимавам) и да се средам комплет физички (без ич вишок) плус да се запишам на некоја боречка вештина да ја трошам енергијава. Базент (пливање) активно од следниот месец, да земам велосипед и да си правам тури низ градов и околината рекреативно.. а планирам и почесто библиотекава да ја посетувам. И за крај нормално да поработам (помогнам) нешто да соберам пари ..

Ќе немам класичен одмор изгледа но ќе имам занимација и обврски :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ќе си дојдам од туѓина во Охрид мил, имам зашпарано некој денар, ќе одмарам 2 месеци и за ништо нема да му ја секирам...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.898
Поени од реакции
11.644
Се вратив од турција пред неколку дена да фатам од пеколов овде па следи украина, бугарија, плачковица, маврово, лазарополе, турција итн...турбо работно лето во секој случај.

Kajgana Shop

На врв Bottom