Како ќе го поминете летото (планови)?

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Работа, работа и по некој ден на базен или во некој аква парк.. Тек од први септември почнува вистинското лето за мене. :D

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Ќе работам во кафич на улица Македонија...Благодарение на девојката од другар ми, ми среди таму :) Ми е гајле ако биде мачно, битно пари ќе си имам и ќе си уживам додека сите коси си кубат :D

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Хммм...на тераса, нозете во леген со вода, и поглед на барокнава ни метропола....ниеден одмор со тоа не се споредува:D

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Оваа година НЕМА ДА ОДАМ КАЈ ГРЦИТЕ Оваа година Грците ќе дојдат кај мене.............

:свиркам:

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
цел август ке заглавам на факултет, после јули ке шетам малце охрид ваму таму или може бугарија со друштво да идам, викаат евтино било... а август ке спремам испити.. многу ми останаа :/

Santiago

Cocalero
Член од
4 јуни 2012
Мислења
97
Поени од реакции
31
цел август ке заглавам на факултет, после јули ке шетам малце охрид ваму таму или може бугарија со друштво да идам, викаат евтино било... а август ке спремам испити.. многу ми останаа :/
Konfuzija ili ???

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ак ми се упрајт нешто работата да ми стаат некој печат на пасошон ГЕОметриски арно ќе е ако не ке без(с)делничам секој ден на фб, форумов итн итн...:) п.с. и интернет немам ко чоек, фраери се напраја оне и т-хоме крвта нивна...

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Работа (ако се најде )
Одмор ( ако се може )
Покер
Алкохол
Седење надвор со друштво до разденување
Спортување
Секс
итн

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
работа,тренирање,одмор,забава,копјутер ама осекам дека ништо нема да биде од плановите

Kajgana Shop

На врв Bottom