Ништо... ја на почеток на врска никогаш не зборувам, не знам, не ми иде никаков муабет, и кога сакам да кажам нешто незнам што, ама со тек на време сето тоа се губи... сега уста не затворам, дури примеќам дека некогаш не ме ни слуша што тропотам само ми клима со глава )Но што ако е срамежлива(и се допагаш а таа срамежливо реплицира со да, не, незнам) како ке ја поткнеш да зборува.
Напишете некоја случка, или ошти прашања за конверзацијата да оде во интезитет. збогатете некој со искуство
Болдираното се почитува царе. Епа вака.Денеска знаеш кога ќе одпочнеш муабет во стилот дека се почнува на фејзбук,во случајот си етикетиран као „детиште“.Ама се постариве генерации (ДА НЕ РЕЧАМ ОСТАТОЦИ ОД КОМУНИЗМОТ И ФЕУДАЛИЗМОТ)се „модернизираат“ поточно прават идиоти од себе гледајќи да извадат ШМЕКЕРСКА слика за на профил.Ама се почнува на фејзбук.Кај мене се фукнционира на принципот „ако запнам ќе ти го бапнам“.Ако не си упорен во нитуеден сегмент не ќе имаш успех.Можеш секогаш било која да ја ЗАЗБОРИШ ама пази да ја зазбориш ама не да ја заведеш.Значи типката може да го користи своето алтерего и да си „грд“ а пак да ти напрај обилен и „сочен муабет“ ама кога ќе дојде до моментот...чкрипи !причината зошто имаме 2 уши а една уста, е дека треба повеке да слушаме а помалку да зборуваме.
слушањето на девојката гледајки ја во очи, климањето со глава, и под прашањата збогатени со некој комплимент се вистинска формула за заведување на девојка, колку повеке зборува толку повеке и си допагаш, со тоа покаживаш интерес кон неа, не да одглумуваш инспектор само општи муабети колку конверзацијата да ти тече во најдобар ред, има мн отворени девојки кој ке воспоставиш таков дијалог.
Но што ако е срамежлива(и се допагаш а таа срамежливо реплицира со да, не, незнам) како ке ја поткнеш да зборува.
Напишете некоја случка, или ошти прашања за конверзацијата да оде во интезитет. збогатете некој со искуство