Како сум можел/а така да се облечам?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
И ко шо викаат, 1 слика илјада зборови, па да не дужам, повелеле :kesa:
пошо си “скратена“ на сликава, груди напред - раце назад а и хаљинава (?!) ти е со врвки изглеа ко да си врзана за столот...

многу јадам гомна...

иначе леандра е у право, баш е фина фризурата..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Папагал моментот го приметуеш? :)
Мене и боите ми се интересни.Јас имав слична со црна,бордо и бела комбинација долго време.Ама фризурицата е закон.
Да не те терам да си ја скратиш пак :) ама навистина закон фризура.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Фала, фала, али поентата е дека целокупниот стајлинг ми беше парада на кич и невкус (потврдено и од други) кој нема шански повторно да го ставам на себе.
Нешо као лош микс измеѓу турбо-фолк пејачка и рејвер.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Добро тигарот и фризурата не одат заедно.Ама следен пат остави ја само фризурата :)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Покажувајте бе слики луѓе :(

*фреквенцијава на темава ме тера уште еднаш да ја потврдам "самокритичноста" на луѓето, општо :pipi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да!

Патем,некои слики не се за пред широк аудиториум,се е желба,личен избор на делување:smir:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Патем,некои слики не се за пред широк аудиториум,се е желба,личен избор на делување:smir:
Абе не мора слики, нека опишат, нешо, било шо.

Спореди фреквентност на темине за најубави членови и ноне и оваа, и јасна е паралелата...сами на себе кога треба да си даеме критика, аш не нема.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Знаеш и сама дека најпосетувани се темите за набројувања или за сеир.Овде може да улета некој само со квиско наградно прашање :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Да!

Oh-M-Gee!

Не ми доликува на мој години да ласкам на девојка од нејзини, али, гледајќи ја тук таму на слики, Тврдам дека Ада знае да биде убитачно многу по секси него на сликава -.-

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За вкусови не се зборува.Моите и твоите очи различно гледаат.За мене феноменален изглед на девојка е со кратка коса,за тебе е со долга и ајде најди нзс :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Поштуем кратка коса, али не во боите на антички египет -.-

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Конечно си ја најдов брука фотката од матура (ја имаше и у кајгана галерија едно време).
Значи, од сите грешки што сум ги правела у стајлинг, ова ми беше "најкомплетна" (a, и најскупа богами).
Тргнувајќи од фризурата, па се до изборот на штикли, т.е од глава до петици све ми беше утка. Од оваа перспектива не ми е баш јасно what the hell was I thinkig?

И ко шо викаат, 1 слика илјада зборови, па да не дужам, повелеле :kesa:

* пошо се гледа само дел од фустанот, да појаснам...Долг, цел у леопард/тигреста whatever bullshit шара, а на стапалата златни блештави штикли. И на раце чак со злато бев наредена ко елка (мразам злато да носам иначе):kesa:
Zashoo ma, mi lajk it, sado-mazo stil, so interesen papagal moment!

Шега на страна, ми лајк ит, шо!

Kajgana Shop

На врв Bottom