ada
Модератор! ок?
- Член од
- 21 август 2006
- Мислења
- 5.706
- Поени од реакции
- 566
Папагал моментот го приметуеш?Ада косата ти е феноменална на сликава!Незнам зошто не се бендисуваш
Папагал моментот го приметуеш?Ада косата ти е феноменална на сликава!Незнам зошто не се бендисуваш
пошо си “скратена“ на сликава, груди напред - раце назад а и хаљинава (?!) ти е со врвки изглеа ко да си врзана за столот...И ко шо викаат, 1 слика илјада зборови, па да не дужам, повелеле :kesa:
Мене и боите ми се интересни.Јас имав слична со црна,бордо и бела комбинација долго време.Ама фризурицата е закон.Папагал моментот го приметуеш?
Ама фризурата ти стои многу убаво...Ретко на кое женско така убаво му стои кратко коса...Папагал моментот го приметуеш?
Ти тоа озбилно? о.0"Ада косата ти е феноменална на сликава!Незнам зошто не се бендисуваш
Абе не мора слики, нека опишат, нешо, било шо.Патем,некои слики не се за пред широк аудиториум,се е желба,личен избор на делување:smir:
Oh-M-Gee!Да!
Патем,некои слики не се за пред широк аудиториум,се е желба,личен избор на делување:smir:
Zashoo ma, mi lajk it, sado-mazo stil, so interesen papagal moment!Конечно си ја најдов брука фотката од матура (ја имаше и у кајгана галерија едно време).
Значи, од сите грешки што сум ги правела у стајлинг, ова ми беше "најкомплетна" (a, и најскупа богами).
Тргнувајќи од фризурата, па се до изборот на штикли, т.е од глава до петици све ми беше утка. Од оваа перспектива не ми е баш јасно what the hell was I thinkig?
И ко шо викаат, 1 слика илјада зборови, па да не дужам, повелеле :kesa:
* пошо се гледа само дел од фустанот, да појаснам...Долг, цел у леопард/тигреста whatever bullshit шара, а на стапалата златни блештави штикли. И на раце чак со злато бев наредена ко елка (мразам злато да носам иначе):kesa: