Како си поминавте за 1 Мај?

• Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Јас за 1 Мај останав покрај све испланирано останав дома поради дождоа ама затоа за 2 Мај поминав стварно многу убаво

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Си поминав ТОП НАЈТОП и плус ПОТОП.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

S

SSS-Stolica

Гостин
Добро си поминав...малце досадно дека сам си бев ама пак ОК беше си се одморив...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.904
Поени од реакции
50.565
убо!!!! : )

Сеа времето не не послужи (гз мајчин ни еба додуша) али и покрај тоа беше интересно, 4 дена скари, пива, ракии, музика, јадење говна смееење до посер итн.
Прв пат асален први мај дочекав.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Одлично!
4 години по ред одам за Дојран оваа година ем не се погоди времето ем најубаво си поминав!:)
Секој ден скара.. пиво, зафрканции, музика одлично си поминавме уште времето да се погодеше и се ќе беше ок:).

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Скара,пиво,смех,женски,добра забава,покер.....подобро од тоа здравје:smir:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Кафенце и поглед кон езеро, шетање дур патиките не ми се излижат, мува не те лази за се` остало... абе мераци!:vozbud:
Дури ни дождот не успеа да ми го расипе расположението.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Најдобриот први мај, а воедно и најдобриот викенд во мојот живот. Иако не почна баш фантастично, послето се средивме, и на крај си поминавме најубаво што е можно. Скариче, пиење, тенис со нога, фудбал цело друштво машки против женски:vozbud:, абе шо се уште немаше.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Најубавооо бее ..Малце времето не ни се погоди ама супер беше. Најубав мај до сега :pipi:

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Супер забавно, малце жално знаејќи дека тоа е мојот последен први мај прославен со луѓето со кои растев осум години. Сеедно.. Заебавање в крај, дружење до максимум поглед накај езеро, дождот врни ние се џускаме .. абе мераци.. Сакам почесто вакви дружења излети енд стааф! Совршено беше чувството коа со ноже сите се потпишавме на едно дрвце, да останеме во незаборав, легендарните VIII1... Добро, не беше се толку совршено, зошто јадевме препечено или полуживо месо благодарение на мене и моето најмило! Тоа е коа оставаат женски скара да им прават! Оставивме џумбус и ниту една здрава чаша, ама тој ден дефинитивно беше за паметење, не би сакала да го заборавам!:pipi:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Тапа..времето зезна : (

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Alkohol, x-tra muzika, dance-anje, prosiruvanje na poznanstva i tesko glupiranje na koe sme smeele kako фалични, i eve ako smeam eden brz oftopik: koga vekje dojdovte tolku kajgandzii vo Dojranot, cisto od ljubopitnost...so kolku Dojranski kajgandzii se zapoznavte?

Член од
29 март 2008
Мислења
186
Поени од реакции
4
Супер си поминавме..многу јако, ќе беше по добро ако немаше дожд ама тоа е тоа:toe: :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Добро, да не речам супер оти времето ја расипа повеќе. Сакав дожд ама до нормала а во Дојран се истури ебаго. Беше забавно имаше супер музика све све све, имаше неколку ситни кавги али не не спречија да помине добро.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Топфчнет, ужифкич, ладич и слично. Сериозно, многу убаво. Ми е гајле што врнеше, имав капуљача и чад`р. Додуша.. гласот бааги ми се потфати, цел куфер сосе партали фоња на цигари и чадорот ми се расканта, ама убав провод излезе, и јаки 5-6 заебанции што ги исфорсиравме максимално. :) Сакам и нареден мај вака. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom