Ke se razvedi de, ni prv ni posleden@мкд владе ја заборави жена му, не бива вака![]()
Cim ti ja kries od zenati, nemas ozbilni nameri so cupetoА кај си ја видела жена ми?![]()
![]()
Сам си ја кажа дека ја имашА кај си ја видела жена ми?![]()
![]()
Зашо бе да се разведе, млади, модерни жени сме ние. Тој нека рмбачи како прав маж, една гравчето, друга машини ќе пушта, лепотаKe se razvedi de, ni prv ni posleden![]()
Izgleda ne ja znajs ti ona narodnata :Зашо бе да се разведе, млади, модерни жени сме ние. Тој нека рмбачи како прав маж, една гравчето, друга машини ќе пушта, лепота![]()
Не сум школована за народни мудростиIzgleda ne ja znajs ti ona narodnata :
Dva kura krka, so pola ne kandisue![]()
More ja mislam Laze e mnogo pameten covek.... ispita se, sama si, rabotish, zema uba plata cim tolko troshish na macki... moze Laze ne e vaka crn... ama....Зашо бе да се разведе, млади, модерни жени сме ние. Тој нека рмбачи како прав маж, една гравчето, друга машини ќе пушта, лепота![]()
Модерни луѓе сме, ќе си се организираме. Кажи им бе @lazar31More ja mislam Laze e mnogo pameten covek.... ispita se, sama si, rabotish, zema uba plata cim tolko troshish na macki... moze Laze ne e vaka crn... ama....
![]()
Dr. Okechukwu Nwosu, MD on Instagram: "Thoughts ❓ #moderndating #relationships #marriage #wife #husband #dating #explorepage #datingadvice"
237K likes, 37K comments - doctor.nwosu on September 3, 2024: "Thoughts ❓ #moderndating #relationships #marriage #wife #husband #dating #explorepage #datingadvice".www.instagram.com
So vlade si treba soodveten nacin na komunikacija...Модерни луѓе сме, ќе си се организираме. Кажи им бе @lazar31
Плус човекот веќе во години оди, друшка за по лекари ќе му треба... сето практични причини, не оние на Владе народни безобразлуци![]()
Nisto Zoki, pred nos ke ti ja soberat. A bas bese takva kakvi so baras, emotivno ckrtnata, tvoj tip so bi rekle.So vlade si treba soodveten nacin na komunikacija...
Nisto Zoki, pred nos ke ti ja soberat. A bas bese takva kakvi so baras, emotivno ckrtnata, tvoj tip so bi rekle.
Kolku so pamtam poslednata emotivno drasnata so te simpatizirase iskluci skroz. Ni @PurplePuma pumata ne mi deluva nesto posebno stabilna vaka po ponasanjeto.