А кај си ја видела жена ми?@мкд владе ја заборави жена му, не бива вака
Ke se razvedi de, ni prv ni posleden@мкд владе ја заборави жена му, не бива вака
Cim ti ja kries od zenati, nemas ozbilni nameri so cupetoА кај си ја видела жена ми?
Сам си ја кажа дека ја имашА кај си ја видела жена ми?
Зашо бе да се разведе, млади, модерни жени сме ние. Тој нека рмбачи како прав маж, една гравчето, друга машини ќе пушта, лепотаKe se razvedi de, ni prv ni posleden
Izgleda ne ja znajs ti ona narodnata :Зашо бе да се разведе, млади, модерни жени сме ние. Тој нека рмбачи како прав маж, една гравчето, друга машини ќе пушта, лепота
Не сум школована за народни мудростиIzgleda ne ja znajs ti ona narodnata :
Dva kura krka, so pola ne kandisue
More ja mislam Laze e mnogo pameten covek.... ispita se, sama si, rabotish, zema uba plata cim tolko troshish na macki... moze Laze ne e vaka crn... ama....Зашо бе да се разведе, млади, модерни жени сме ние. Тој нека рмбачи како прав маж, една гравчето, друга машини ќе пушта, лепота
Модерни луѓе сме, ќе си се организираме. Кажи им бе @lazar31More ja mislam Laze e mnogo pameten covek.... ispita se, sama si, rabotish, zema uba plata cim tolko troshish na macki... moze Laze ne e vaka crn... ama....
Dr. Okechukwu Nwosu, MD on Instagram: "Thoughts ❓ #moderndating #relationships #marriage #wife #husband #dating #explorepage #datingadvice"
118K likes, 20K comments - doctor.nwosu on September 3, 2024: "Thoughts ❓ #moderndating #relationships #marriage #wife #husband #dating #explorepage #datingadvice".www.instagram.com
So vlade si treba soodveten nacin na komunikacija...Модерни луѓе сме, ќе си се организираме. Кажи им бе @lazar31
Плус човекот веќе во години оди, друшка за по лекари ќе му треба... сето практични причини, не оние на Владе народни безобразлуци
Nisto Zoki, pred nos ke ti ja soberat. A bas bese takva kakvi so baras, emotivno ckrtnata, tvoj tip so bi rekle.So vlade si treba soodveten nacin na komunikacija...
Nisto Zoki, pred nos ke ti ja soberat. A bas bese takva kakvi so baras, emotivno ckrtnata, tvoj tip so bi rekle.
Kolku so pamtam poslednata emotivno drasnata so te simpatizirase iskluci skroz. Ni @PurplePuma pumata ne mi deluva nesto posebno stabilna vaka po ponasanjeto.