- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 1.013
не мора да значиова вака очите ке си ги истера.
алоо душо една педа понапред раката, не се фаќак одма за рачка.цццц

не мора да значиова вака очите ке си ги истера.
алоо душо една педа понапред раката, не се фаќак одма за рачка.цццц
знам за василиј зајцев најдобар светски руски снајперист убивал германски командири офицери луѓе со високи чинови ја онеспособувал организираноста на германците[/quote]теоретски многу убаво звучи, шо ти василиј зајцев а ?
само што цел живот фаците на спиење ке ти излегват.
како да си ги заклал. треба да имаш желудник за то.
пробајне мора да значи
![]()
![]()
не сакајки го избришав тоа погоре па се впишаа заедно овиа инаку тоа сакав да го кажам за василијзнам за василиј зајцев најдобар светски руски снајперист убивал германски командири офицери луѓе со високи чинови ја онеспособувал организираноста на германците
Што има јас да пробувам; овие на сликата веројатно имаат испукано повеќе куршуми од просечен македонски специјалец, па ако ним не им пречи...пробај![]()
сега незнам како се сликале, ама иако шаржерот наликува на рачка за држење сепак не е тоа. ако заприметиш малце понапред каде што треба да се држи има дури и за прстите да не ти лизгаат.Што има јас да пробувам; овие на сликата веројатно имаат испукано повеќе куршуми од просечен македонски специјалец, па ако ним не им пречи...
ПС. Пред некое време гледав слики од вежби на српски специјалци кои на истиот начин ги држеа нивните „Калашникови“, но не можам сега да ги најдам каде се - ќе треба да ми „веруеш на реч“.
Во Америка еден цивил испукува стопати повеќе куршуми од македонски војник. Зашто е тоа така? Затоа што во Америка можеш неограничено да купуваш куршуми колку ти душа сака и не се потребни дозволи за купување, туку си влагаш во продавница за оружје, си земаш колку сакаш кутии со куршуми, ги плаќаш на каса и си одиш. Ако те мрзи да идеш и да чекаш ред за да купиш, имаш онлајн продажба на муниција, сакаш FEDERAL, WINCHESTER, MAGNUM, REMINGTON. Имаш и српска Први Партизан Ужице, евтина е и Американците се фалат со неа дека има и висок квалитет. Плус да не правиме муабет за цената, поскапо ќе ти се фати да купиш мастика за џвакање отколку куршум. Затоа е тоа такаШто има јас да пробувам; овие на сликата веројатно имаат испукано повеќе куршуми од просечен македонски специјалец, па ако ним не им пречи....