Како најчесто го започнувате вашиот ден?

Член од
12 март 2008
Мислења
1.058
Поени од реакции
761
Ме буди малиот најчесто со смеење. Не ми е јасно како може да се смее коа ќе стане ама ете. Му мењам пелена, се закачаме едно 3 минути дур е сонлив па пијам пола литар вода и турам кафе. Утринското кафе не го прескокнувам за никој на светов. Ако сака нека гори зграда, кафе не прескокнувам.

Член од
5 август 2016
Мислења
118
Поени од реакции
22
Станување околу 10 11 поручек ако го зачекам таткоми да оди чаршија одам и правиме кафе ако не дома лаптоп телевизија ако погледнам и со моторот излегувам

Член од
6 август 2016
Мислења
13
Поени од реакции
1
Станувам, се мијам...појадок и после бркам работа :D

Член од
20 декември 2015
Мислења
122
Поени од реакции
40
Ме буди малиот најчесто со смеење. Не ми е јасно како може да се смее коа ќе стане ама ете. Му мењам пелена, се закачаме едно 3 минути дур е сонлив па пијам пола литар вода и турам кафе. Утринското кафе не го прескокнувам за никој на светов. Ако сака нека гори зграда, кафе не прескокнувам.
i mene maloto me razbuduva,vednas so zboruvanje,pa stanuva odma da igra ili da si odi vo wc,a jas uste 20tina min ne mozam da si gi odlepam ocite,i prvo kafe varam pa mleko mu topam i na kraj kafeto raat da si go pijam.i jas ne go menuvam :sneaky:[DOUBLEPOST=1473374354][/DOUBLEPOST]
i mene maloto me razbuduva,vednas so zboruvanje,pa stanuva odma da igra ili da si odi vo wc,a jas uste 20tina min ne mozam da si gi odlepam ocite,i prvo kafe varam pa mleko mu topam i na kraj kafeto raat da si go pijam.i jas ne go menuvam :sneaky:

Член од
5 јуни 2015
Мислења
696
Поени од реакции
445
site lazite
makedonceto denot go zapocnuva so nervozi :D
Ние што не се изјаснуваме како Македонци, демек џам свиткавме? :D

Ретко да сум почнал ден при будење со нервоза, ептен е тоа реткост, кога сум сметал дека за тој ден имам безизлезна ситуација од која нема бегање.
Не вреди да се будиме со нервоза, ќе ја имаме нервозата подоцна во тек на денот.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Во 4:30, на нива.
(И 10 минутно пцуење оти сум роден во прилеп)
Касно стануваш, оди во 3 поубо е, помалку ќе бериш на жешкото и помалку ќе се нервираш :D (ова е од искуство, дури и сум се мислел да не легнувам и да одам строго навечер и цела ноќ да берам, а наутро да се враќам кога сите одат :D)

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
6 и 30 станување , правам или ми прават макијато , после кафето туширање , облекување , земам сендвичот и тутањ на работа !
Ако пак одам на терен , исто ова само за еден саат порано поместено .

Член од
20 декември 2015
Мислења
122
Поени од реакции
40
sto praje vo ovoj stud nasabajle vo 4,5 ili 6 sto stanuvate? :brlav:jas ako stanam vo 9h mi e rano mozam da si polezam vtopo pod kjebe e posle od 10h se podstopluva ke otvoram pendzere ke izluftiram ke vleze toplina :) inaku jas ne go zapocnuvam denot so nervozi nikogas ama bogami go zavrsuvam taka :LOL:

М

мојќен

Гостин
Касно стануваш, оди во 3 поубо е, помалку ќе бериш на жешкото и помалку ќе се нервираш :D (ова е од искуство, дури и сум се мислел да не легнувам и да одам строго навечер и цела ноќ да берам, а наутро да се враќам кога сите одат :D)
Цел сон ми се пореметува, цел ден ќе бидам како издрогиран:)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
sto praje vo ovoj stud nasabajle vo 4,5 ili 6 sto stanuvate? :brlav:jas ako stanam vo 9h mi e rano mozam da si polezam vtopo pod kjebe e posle od 10h se podstopluva ke otvoram pendzere ke izluftiram ke vleze toplina :) inaku jas ne go zapocnuvam denot so nervozi nikogas ama bogami go zavrsuvam taka :LOL:
Да се имаше родено кај што се сади тутун ќе видеше што се прави во 4 саатот ;)
Цел сон ми се пореметува, цел ден ќе бидам како издрогиран:)
Ќути брату, не да се пореметува, ни јадење ми се знае ни спиење, се е измешано.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ти си од оние што се тргаат од ладното како мачињата бегаат од ладно? :D

Баш тој период од сабајле е најубав за станување а и за пиење кафе на раат, веќе после 8-9 сите се станати и замараат... :eek::cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom