Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
водник ?!?! пффф, јас едно време бев командант на дивизион.Бегај бе, тотално ти одговара профилот како за водник!
водник ?!?! пффф, јас едно време бев командант на дивизион.Бегај бе, тотално ти одговара профилот како за водник!
иаме бе ,како што пишав погоре татко ми имал шанса да донесе неколку пати таков пакет храна...има и други работи по разновидно е... ма да нели не е до толку како од сликиве али сепак да кажам задоволително ...и јас прво што приметив беше паломата на канада и британија.
а ова со америчкаа храна, во стомак ми израсна јадејќи ја. само опасни беа оние мастиките за “празнење“
што би рекле, брзо трчање, ретко срање
а дали знаете дали ние имаме такви пакети? јас мислам НЕ, освен како што е на сликите на лет, конзерви и сл.
има, има, конзерви!!! друже, ако не си бил во војса, знај дека тегнењето на тие конзерви е вистинска мака. ако собереш еве да треба да носиш храна за 7 дена, колку обчно трае една вежба, тогаш си го наебал. барем 1/3 од таа тежина отпаѓа на конзервите.иаме бе ,како што пишав погоре татко ми имал шанса да донесе неколку пати таков пакет храна...има и други работи по разновидно е... ма да нели не е до толку како од сликиве али сепак да кажам задоволително ...
Не се носи толку следовање, се носи за еден ден во ранец, ако има потреба следен ден се дотураат следовањата на положај додека не профункционираат полските кујни.има, има, конзерви!!! друже, ако не си бил во војса, знај дека тегнењето на тие конзерви е вистинска мака. ако собереш еве да треба да носиш храна за 7 дена, колку обчно трае една вежба, тогаш си го наебал. барем 1/3 од таа тежина отпаѓа на конзервите.
страшното е тоа што ова ми се случило. не фрлија во една недоџија, богу иза леџа и никој да провери дали сме живи. али опасно добра школа.Не се носи толку следовање, се носи за еден ден во ранец, ако има потреба следен ден се дотураат следовањата на положај додека не профункционираат полските кујни.
jakooстрашното е тоа што ова ми се случило. не фрлија во една недоџија, богу иза леџа и никој да провери дали сме живи. али опасно добра школа.
7 дена немиен, гладен за вистинска храна ко волк, ореку таквото од желки и сл работи само да биде нешто зготвено, ....... пошто некои од конзервите беа од 70-тите