Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Штом се залета да пишеш право на оваа тема ти си овде на лов дојдена....мој ме инстинкт никад не вараТи од каде знаеш јас дали немам дечко и што и како е???
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
Штом се залета да пишеш право на оваа тема ти си овде на лов дојдена....мој ме инстинкт никад не вараТи од каде знаеш јас дали немам дечко и што и како е???
Од каде примети дека сум намќорка, на социјални мрежи или????Сакав да ти честитам ама намќора си во последно
ПЛ не може, за нас е тоа.
Туку кажи колку сум кул?![]()
Нееее, ми ја отупеа главата на друг форум, девојки трескаат глупости, не знаат што прават и ајде овде да видам што се дешава на овие теми и слични. Не барам никаков лов, ниту дечко. Срце ми е затворено за тоа, онака само чисто да видам дали е слично, али и тука е тупаво.Штом се залета да пишеш право на оваа тема ти си овде на лов дојдена....мој ме инстинкт никад не вара![]()
Оти луѓево се очајни. Главно ради коронава и тие срања....Нееее, ми ја отупеа главата на друг форум, девојки трескаат глупости, не знаат што прават и ајде овде да видам што се дешава на овие теми и слични. Не барам никаков лов, ниту дечко. Срце ми е затворено за тоа, онака само чисто да видам дали е слично, али и тука е тупаво.
Па да, имаше една бара совет дали да се видела со некој ама страв ја било да не е позитивен на корона. Што да правела и ја наполнија главата, има многу жени и тоа е....Оти луѓево се очајни. Главно ради коронава и тие срања....
Хормони и домашен притвор, шта чеш.Знаеш да одлепиш некад, мајко мила![]()
Тоа оти си убав и шармантен момак.Јас најсериозно мислам дека да си фатиш женска е една од најлесните работи на светот.
Па фала богу инаку каде би приметилОд каде примети дека сум намќорка, на социјални мрежи или????
Хммм тебе те нема![]()
Заборавив дека си бог даПа фала богу инаку каде би приметилНа магична кугла ли?
Остави ме ти мене, ние боговите имаме куп работа![]()
Седи, ја сум паметен...ќе ти биде интересноНееее, ми ја отупеа главата на друг форум, девојки трескаат глупости, не знаат што прават и ајде овде да видам што се дешава на овие теми и слични. Не барам никаков лов, ниту дечко. Срце ми е затворено за тоа, онака само чисто да видам дали е слично, али и тука е тупаво.
Јас седам онака 4-5 месеци дома немам корона, нека повели слободно.Па да, имаше една бара совет дали да се видела со некој ама страв ја било да не е позитивен на корона. Што да правела и ја наполнија главата, има многу жени и тоа е....
Не седам многу тука...Седи, ја сум паметен...ќе ти биде интересно![]()
Што е овадолчеAnon и зоштојаго гадитемаваФорумов, нечитлив е последниве страни.
Оди си кога си решилаНе седам многу тука...
Кај си ти и јас таму да дојдам?Не седам многу тука...