Како да се реши Албанското прашање во РМ и на Балканот

TheGhegClan

Slobodna Vojvodina
Член од
8 септември 2020
Мислења
505
Поени од реакции
154
Чим Аркан сакал да ја киднапира мислам дека нема потреба повеќе да зборуваме за неа:) Спот на Аделина Исмајли во продукција на познатиот Дејан Миличевиќ:
Nee vistina deka arkan sakal da ja kidnapira ti go postira linkot no ne si ja cital vesta, vsusnost celata storija e parodija.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
5.860
Nee vistina deka arkan sakal da ja kidnapira ti go postira linkot no ne si ja cital vesta, vsusnost celata storija e parodija.
Во право си и се извинувам на погрешната информација бидејки дознав што била целата работа.Командантите на УЧК за максимално да ги мотивираат своите борци во војната против Србија ги излажале дека Аркан планира да ја киднапира пеачката.
Автоматски споено мислење:

Кога веќе зборуваме за албанките еве ја жената со која треба да се гордеете и од која треба да учи цела албанска нација:

Последно уредено:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
ДАРДАН ТИ ЛИ СИ БЕ?

99.99999% од студентите во мкд радо би направиле некоја гомнарија за отседат 4 години за време на студирање во ова :D

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.460
Секоја чест на Апасиев околу законот за државјанства. Му се сипаа сите од УЧК/АлКаеда.
Прашање (кое го поставив и во темата за ВМРО): Дали ВМРО гласаше за овој закон?

Сеа видов - ВМРО ги повлекле амандманите на законот за државјанства. Затоа Заев изјави дека има согласност од опозицијата.
Какви продадени шупци.

Oвој у Ѓорче што возеше по спротивна и се фалеше на Тик-Ток со снимката, епа за него прочитав нула вкупно коментари од Албанци на нет, кои го осудуваат. Све го бранат де не требал кривично да одговара, де не било тоа кој знае што...
Ако се беше слупал у некоја роднина на Албанциве кои го бранат по нет, немаше така да зборат.
Не очекував дека до толку се утепани Албанциве. Буквално ни еден да го осуди и сите да го бранат. Небаре убил каур на Велигден, запалил црква или што и да им е таму у приоритет на каузата.
Еве што ќе се десело, ако типов што го бранат Албанците по нет удреше некого:

Зошто да не кидне?
Удрил каур некој, голем кур.

Нормално дека така ќе прави кога знае дека законите не важат за Албанците, кога знае дека што и да направи секогаш на негова страна ќе бидат сите Албанци.

Последно уредено:
A

Ali Pasha

Гостин

Зошто да не кидне?
Удрил каур некој, голем кур.

Нормално дека така ќе прави кога знае дека законите не важат за Албанците, кога знае дека што и да направи секогаш на негова страна ќе бидат сите Албанци.
Сигурен си дека е албанец? ги дискриминираш македонците од Тетово... плус со Пежо Боксер, големи се шансите да е македонец!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.460
Сигурен си дека е албанец? ги дискриминираш македонците од Тетово... плус со Пежо Боксер, големи се шансите да е македонец!
Стварно, тоа со Пежото ме замисли малку. Без сарказам.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.443
Поени од реакции
18.431
Стварно, тоа со Пежото ме замисли малку. Без сарказам.
Ко ти викам дека си орка и тие како тебе само германски коли возат. Се кладам дека и Сусаро само германец вози.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.460
Абе УЧК (и привезоци), нели оваа одлука за авионска линија е спротивна на заложбите за мултиетничко општество во духот на Рамковниот договор?
зашо не се буните?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.460
Тоа шо он не замишља у кантер не е страшно, мене ми е да не му текне кај некоја баба да отиде магии да ни прави.... како најреална опција да се отараси новиот револуционерен бран од нас? Ама па нема ни име ни слика....
Име и/или слика не е доволно. Ми треба психометриски примерок од вас. Другото е лесна работа.

72-годишен Албанец од Македонија донирал 150.000 евра за буџетот на Србија!
(ваљда како благодарност за вакцинирањето)

Тенеке ти да не си? Ти имаш отприлика толку години и се распрашуеш за вакцинирање у Србија. Можно е да си ти.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom