e od kaj znaes deka pancev i bozinovski gledaat samo pari,a ne fudbal?ja eve ti vikam deka treba da se trgne plastikman od fudbalot zasto toj najveke e po parite i za nisto drugo ne go bolifantomX напиша:Кога ќе се појави некој стабилен
Ни Хаџиристески, ни Панчев, ни Божиновски
Сите само гледаат пари, а не фудбал
абе не дека го бранам пластикмен ама што ти смета па он...зборам за во фудбалот батали политика???он си је покварен и мене ме нервира ама баш за нашиов фудбал општо што е он крив???DoolroX напиша:e od kaj znaes deka pancev i bozinovski gledaat samo pari,a ne fudbal?ja eve ti vikam deka treba da se trgne plastikman od fudbalot zasto toj najveke e po parite i za nisto drugo ne go boli
епа ги обвинува вардар и победа за местење на натпревари и бара да се префрлат во втора лига, а ако не се направело тоа он ќе се откажел од спонзорство. до вчера он местеше натпревари,сите судии ги има под свое и сега кога виде дека има беден тим што за ништо не го бива и не ја освои титулата одма се фаќа за вардар и победа. сакам тоа пе*ерчето да излезе пак пред тв и да каже дали ако вардар им пуштеше на работнички да победат ќе бараше вардар да се префрли во втора лига!? потоа нека каже за срамното судење на претходните 2 натпревара помеѓу вардар и работнички (не овој последниов) кога вардар беше оштетуван со пенали и црвени картони, па нека каже зашто судиите не досудија чист пенал пред неколку кола за силекс во кратово и зашто на истиот натпревар чист гол им беше поништен на силекс, па потоа за натпреварот помеѓу работнички и дуделанж на градски кој заврши 0-0 итн. има уште милион работи да се кажат не викам дека само он е виновникот, зашто кај нас сите тимови местат натпревари, но он да ги посочува само вардар и победа тоа е срамно! па дали вардар е крив што работнички дома изгуби од победа!? дали вардар е крив што работнички изигра дома нерешено со напредок и ренова!?!?!? да имаше трифун барем малце мозок немаше да го смени ѓоре на 5 кола до крај, а сега може слободно да плаче и да спие заедно со беквалацshura напиша:абе не дека го бранам пластикмен ама што ти смета па он...зборам за во фудбалот батали политика???он си је покварен и мене ме нервира ама баш за нашиов фудбал општо што е он крив???
нормално дека ни требаат такви луѓе да инвестираат но ни требаат и луѓе кои чесно ќе признаат кога ќе изгубат. еве чим го имаат најквалитетниот тим во македонија значи дека не е проблемот во вардар и победа туку проблемот е САМО во работнички и во никој друг! денес имаше соопштение од фк вардар во кое кажаа дека работнички им нуделе пари за да го изгубат натпреварот и сега кој е поштениот тука!? вардар што не го прифатил тоа или работнички кој сакал да ги купи бодовите? прво треба да се исчисти својот двор, а после да се коментира и плука по другитеshura напиша:како што реков не дека го бранам ама сепак мислам дека требаат луѓе како него да инвестираат во спортот.како прво основна цел на секој спонзор е профитот тоа е така сегде...е сега за тоа дали местел дали нудел пари засега останува само шпекулации...па работнички сккале или не е најпрофесионален клуб во нашава држава...и има најдобар состав...сега дали тоа ни се допаѓа или не тоа е друг муабет.