Па добро не те болат корпите не паѓаш у депресија ако ти лупнат 10 корпи по ред?
Колку ти е процентот на успешност? Од 100 цури колку успеваш да ги опнеш?
Имам друга цел кога и се пуштам на девојка.
Целта не ми е да ми биде девојка,да запознаам што е можно повеќе и да им земам контакт.
Не ме фаќа депресија,си имам други планови ако ми даде корпа,на крај на светот не е ни прва ни последна.
Барем ако ми даде корпа и до знаење дека воопшто не сака,ми зачувала време и пари да не трошам на неа.
Мојата цел сега е да бидам успешен во тоа што го правам.
Сите девојки што сум ги запознал до сега не се по мој калибар и плус барам барем малку да иде да вежба,да се сака себеси,да не е љубоморна,да е искрена,да е грижлива,да е малку кучка,да не креира драма и да има убаво газе и да не ми откажува во последен момент на состаноци,што се случува често барем кога се работи кај девојки што сега си ги запознал.
Зашто како од психолошка гледна точка има страв или сака да добие нешто.
Женска беља
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 02:06 ---
Значи, заклучокот не е дека сега имаш повеќе успех кај девојките, туку дека сега само мирно го прифаќаш неуспехот
Реков не сум pick-up артист и не планирам да бидам во скоро време.
Имам други планови и не мислам дека ако имам убаво тело и плочки на стомакот некоја така лесно ќе ме легне.
Не ни очекувам да успехот во тоа што го работам да ми донесе некоја голема предност кај девојките,иако машко без цели не е маж.
Си барам нешто за мене,нешто што стварно ми се допаѓа.
Истражувам не се замарам многу со тој проблем.
За мене поубаво е да имам секс со некоја што ми се допаѓа отколку да земам со некоја што за 15 мин сум ја запознал.
Некој мислат дека сум херој,бидејќи не ми е гајле за корпи,запознавам секаде девојки,но искрено дур не запознаам една што е како 100 не се пуштам.
Тешко дека овој период ќе фатам некоја зашто сум се пуштил во овој спорт 110% и работата ми одзема голем дел од мојата работа и идните планови околу тоа