Како да се заљубат во вас?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Пример 1.
Зашто Изи и Мередит живеат со О'Мајли, му се шетаат голи низ станот, го ценат го сакаат и му се најдобри пријателки, но нема шанси да им побуди поинаков интерес?

Девојкава сака да каже едно древно правило: жените ги привлекуваат доминантни мажи. Природно правило. Таму е хемијата.
Оние фините се...слатки. Но ја немаат аурата што просто ја повикува жената.
Ама ако ја немаш, тешко ќе ја изглумиш. Ок, можеби ќе изглумиш моќ, но ќе фаќаш само понекоја турбо дроља. Јбг.

Свесна ли си што напиша?

:kesa:
Сите жени ги сведе на... турбо дизел дрољи.

Него во врска со фините “мекотелците“, оние кои се слатки, ама ја немат аурата :icon_lol: незнам од каде тоа дека финиот маж неможе да биде доминантен?

Значи според тебе доминацијата се толкува... ????? :)

Башка, би сакал КрејзиИнЛав да се јави на темава.
Колку да ја разбиеме “теоријава“ погоре.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Пример 1.
Зашто Изи и Мередит живеат со О'Мајли, му се шетаат голи низ станот, го ценат го сакаат и му се најдобри пријателки, но нема шанси да им побуди поинаков интерес?

Девојкава сака да каже едно древно правило: жените ги привлекуваат доминантни мажи. Природно правило. Таму е хемијата.
Оние фините се...слатки. Но ја немаат аурата што просто ја повикува жената.
Ама ако ја немаш, тешко ќе ја изглумиш. Ок, можеби ќе изглумиш моќ, но ќе фаќаш само понекоја турбо дроља. Јбг.
Секоја девојка е различна ... во основа има некоја златна средина , знаеме дека не сакате "мекуш" ама во секој случај сакате и некој звезди да ви симнува. Често ни самите не знаете што сакате :)

едит : еве пример

Анастазија напиша:
Точно... А јас и потврдив дека сме такви... Чисто за да сме на јасно дека повеќе сакаме да сме со фин дечко отколку со некој доминантен џибер кој како врв на љубовта не плеска по гз кога не испраќа до автобус. Уствари што зборам, тие доминантните не те испраќаат до автобус. Ама се проклето неодоливи... Моќни... Мх, мх... :icon_lol:
Женската психа е нешто што никој не може да го свати

Совети се добредојдени , само на поарно може да биде ;)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Сите жени ги сведе на... турбо дизел дрољи.

Точно... А јас и потврдив дека сме такви... Чисто за да сме на јасно дека повеќе сакаме да сме со фин дечко отколку со некој доминантен џибер кој како врв на љубовта не плеска по гз кога не испраќа до автобус. Уствари што зборам, тие доминантните не те испраќаат до автобус. Ама се проклето неодоливи... Моќни... Мх, мх... :icon_lol:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Лееее па и вие..Не мислев до толку нефин.Да ме навредвит и да ме тепат мислам фала богу не таков.Само некако несакам некој ко ќе се понашат многу убо со мене:kesa:Ми се здосадвит брзо ако е многу фин.Никогаш ништо да не ми противречит секогаш да е ко шо сакам јас....Некако несакам да ''се лигајт''...Валда не се разбравме околу поимите:smir:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499

Треба да се има балансираност во се'.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Лееее па и вие..Не мислев до толку нефин.Да ме навредвит и да ме тепат мислам фала богу не таков.Само некако несакам некој ко ќе се понашат многу убо со мене:kesa:Ми се здосадвит брзо ако е многу фин.Никогаш ништо да не ми противречит секогаш да е ко шо сакам јас....Некако несакам да ''се лигајт''...Валда не се разбравме околу поимите:smir:
Ај да не читам десет километри наназад, ми се чини дека само сакаат право мушко. А се знае што е тоа. Сеа не можам да го опишам сето тоа со зборови ама дефинитивно не е пи*ица што "се лигајт" или им дозволува да го доминираат. Си кажа убаво Анастазија, се бара доминантен алфа мажјак. Еххх... не се бега од таа пуста природа наша. Животни сме си у душа, што ќе прајш.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Жената: Кај си досега?!! Цел ден те нема! Зошто не ми креваше на телефон?!

Алфата: (ждрига, ја плеска по гз) допрај ручек па да те ебам...(го уклучува компјутерот и го пишува мислењево на форум)

:tv:

морам да признаам, жените понекогаш уживаат во мазохизам..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Можи мало појаснување?Кој се тие Изи Мередит и Омајли?Јас стварно не знам.

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23

Алфата: (ждрига, ја плеска по гз) допрај ручек па да те ебам...(го уклучува компјутерот и го пишува мислењево на форум)

DAMN RIGHT...:tv:

и тоа ако заслужи, ако испрала испеглала зготвила и плус насмеана...добија добра партија, ако не излагам со друштво сам:pos2:

Член од
4 август 2008
Мислења
48
Поени од реакции
0

Колку си во заблуда Трн.. На тоа жената може ќе ти преќути и ќе ти се насмее, а во себе ќе се прашува на каков дегенерик налетала.. :smir:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
сакаш некој што кога ќе му речеш, дој порано дома, тој да дреме по кладилници и да иде да пие со другари и да доаѓа пијан дома и да те брка за да гледа фудбал на раат и телевизорот стално да биде укључен на телетекс и цело време да виси таму и да чека резултати?

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
абе свињите ги јадат најубавите круши, а пак крушите пагаат токму пред свињите...

така викаат...:helou:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Колку си во заблуда Трн.. На тоа жената може ќе ти преќути и ќе ти се насмее, а во себе ќе се прашува на каков дегенерик налетала.. :smir:
А јас само се шегував :baeh: Но тоа не значи дека нема вакви случаеви, каде што жената не си го смета за дегенрик својот пулен :tv:

Член од
4 август 2008
Мислења
48
Поени од реакции
0
Незнам Трн дали ти си се шегувал.. у секоја шала пола вистина а?? :baeh::pipi:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Уствари ќе те корегирам: жената може ќе ти преќути и ќе ти се насмее, а во себе ќе се прашува на каков дегенерик налетала...и скромно си ги поднаместува роговите :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom