Како да се започне Фејсбук разговор?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Дали е добро преку интернет да се договораат состаноци пр. На кафе. Ке ве замолам за една работа дали некога на фејзбук ви се дисило да видите добра женска?? Ке ја аднете таа ке ве прифати и сега ме ентересира какви ви се првите моабети за да се договорите за состанок??
Јас знам што треба да се прави, ама не ти кажувам додека не кажеш што се случи со онаа што те адна тебе и те покани на кафе ? :D

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
Аддни ја но чекај да почне она прво со разговор, да не те намириса дека си напален по неа. Почекај до две години, ако не ти пише прва за тоа време, тогаш земи во една кеса мраз од фрижидерот и на голем одмор пријди и и речи и дека одлучи ти прв да го скршиш мразот и удри и го од глава.

или кажи и дека имаш добиено пегла на среќни коцки

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
13.501
Напраи некој алтер его профил, адни ја, зазбори ја и после пастирај ги линковите од конверзациите на својот стар профил, да знаеш како треба.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Нема фејсбук денеска, пари брате паааааари !!! Тресни се по новчаникот и летни му ја во некоја отворена дискотека.

Што ли и пишал Вучич на жена му прв пат на фб?

Фати се со мене , доживотно кафе беспари ќе пиеш и секоја недела имаш НОВА ПЕГЛА !!!

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
не ви е досадно да дремете на фб и да млатите празни муабети :confused:
незнам дечко дали уште некоја се пали на чет ..на денешно време :D

П

Пепси_

Гостин
че отвориш chat и че почниш......епа вака......

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Кој пички сте станале бе.
Исто ко во живо со здраво се почнува разговор..
ееееееееееее после оти сте немале женски, а се тресите ко на -30.
Работава излезе, сакам да фатам ама неќам да ме корпосаат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Што ке вртиш од наоколу еве ти песнава клај ја или на ѕид или во инбокс и готово

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Se znae standart, hi/zdravo + smajli
Ostaj ti na FB lesno e da napravis muabet nego tebe ako ti e sram vaka so ke pravis vo zivo koga ke se sretnete be? Ili nema da i se pojavis :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom